Yağ yakan baharatlar, özellikle bir arada kullanıldıklarında oldukça etkili olan ve yağ yakmayı oldukça hızlandıran karışımlardır. Özellikle ödem atmada oldukça etkili olan baharatlar birlikte kullanıldıklarında iki katı daha kuvvetli bir etkiye sahip olmaktadırlar. Ancak özellikle baharatları karıştırarak kür hazırlamak isteyen kişilerin daha önceden denenmiş olan karışımları belirtilen oranlara göre yapması oldukça önemlidir. Ayrıca hazırlanan bu zayıflama kürlerinin ilk olarak denenmesi ve alerjik bir reaksiyona sebebiyet verip vermediği kontrol edildikten sonra uygulanması kişilerin sağlıklarını tehlikeye atmamak açısından oldukça önemlidir.

Yağ Yakan Baharat Karışımı Tarifi | 1

Yağ Yakan Kür Tarifi

Vücutta istenmeyen kiloların atılması için kişilerin yeme içmelerine dikkat ettikleri kadar ilave olarak kullandıkları kürler de onların yağ yakmalarını hızlandıracak ve hızla zayıflamalarına yardımcı olacaktır. En etkili yağ yakan kür olarak bilinen zerdeçal kürü özellikle metabolizmasını hızlandırmak isteyen kişiler için oldukça idealdir. Ödem atmada oldukça etkili olan bu kürün aynı zamanda hafızayı da güçlendirici etkisi vardır.

Yağ Yakan Baharat Karışımı Tarifi | 2

Zerdeçal Kürü Yapımı

Oldukça kolay olarak hazırlanan bu karışım yenildiği andan itibaren açlık hissini azaltmaya yardımcı olmaktadır. Zayıflamak için zerdeçal kürü hazırlarken gereken malzemeler şunlardır;

  • Yağsız yoğurt,
  • Zerdeçal,
  • Tarçın,
  • Zencefil,
  • İsteğe göre zeytinyağı,

Yukarıda verilen malzemeler bir kapta karıştırılır ve ara öğünlerde fazla olmamak şartıyla sıklıkla tüketilebilir. Etkili bir sonuç alabilmek için kürü mutlaka aksatmadan kullanmanız gerekmektedir. Zerdeçal kürünün düzenli kullanımda oldukça etkili olduğu deneyimlerle kanıtlanmıştır.

Göbek Eriten Pul Biberli Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Yağ yakıcı maydanoz limon kürü Tıklayın !

Yağ Yakan Baharatlar İle Fit Kalın ! Tıklayın !

Yasemin Çayı Zayıflatır Mı? Hızlı Kilo Verdirin Mi? Tıklayın !