Yeni yılda hayatı daha seksi yaşayın, Sağlıklı Cinsellik Önerileri | 1Kulaktan dolma yanlış bilgiler, rahatsız hissettiren korkular ve alışkanlıklar cinsel hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yeni yıl kararlarınıza bir yenisini daha ekleyin, cinsel hayatı sekteye uğratan doğru bilinen yanlışlardan kurtulun. Güvenli ve özgür bir cinsel hayat ile yaşamdan daha çok zevk alın.

Kadınlar cinsellikte en üst noktaya 30’unda ulaşır ! YANLIŞ

Kadınların vücutları ile artan uyumları ve sekste kendilerine olan güvenleri 30 yaşından sonra artmaya devam eder. Bir kadının orgazm kapasitesi yaşla birlikte azalmaz. Kendinize güvendiğiniz sürece cinsellikten keyif almaya hayat boyu devam edebilirsiniz.

Geri çekilme, en doğal korunma yöntemidir ! YANLIŞ

Geri çekilme yöntemi, geri kalmış ülkelerde sık kullanılmakla birlikte tüm doğum kontrol yöntemleri arasında istenmeyen gebelik riski en yüksek olanıdır ve aslında tam anlamıyla bir doğum kontrol yöntemi de değildir. Cinsel zevki önemli ölçüde azaltır. Boşalma anından önce cinsel ilişki sırasında salgılanan sıvı içinde sperm bulunması riski oldukça yüksektir. Gelişmemiş ülkelerde istenmeyen gebelik ve doğumların çok daha yüksek olmasının temel nedeni budur. Hayatınızın kontrolünü yeni yılda sakın şansa bırakmayın!

Evlilikte heyecan zamanla azalır ! YANLIŞ

Evliliğinize özen göstermiyorsanız evet, azalabilir. Ancak cinsellikten zevk alan bir kadının heyecanlandıramayacağı erkek yoktur. Öncelikle aklınızda dönen sorunları yatakta bir kenara bırakmalı ve kendiniz cinsellikten zevk almaya bakmalısınız. Sonrasında aranızdaki elektriğin katlanarak artacağına emin olabilirsiniz.

Doğum kontrol hapları yalnızca gebelikten korunma amaçlı kullanılır ! YANLIŞ

Bazı yeni nesil doğum kontrol hapları, gebeliği önlemekle birlikte ek faydalar için de doktorlar tarafından tercih edilebilir. Özellikle sivilce-akne ve aşırı yağlanma sorununun giderilmesinde ve adet öncesi sendromun (PMS) hafifletilmesinde tedavi amaçlı kullanılabilirler. Anti-androjenik etkili doğum kontrol hapları, tüylenme sorununa karşı da etkilidir.

Seksi iç çamaşırları bana yakışmaz ! YANLIŞ

Hemen internete girin, seksi iç çamaşırları satan sitelerden kendinize, seksi bir iç çamaşırı sipariş edin. Kadınlar genellikle beyinleriyle uyarılırken, erkekler için görsellik çok önemlidir. Ama inanın ki sizin kendinizde gördüğünüz o fazlalıkları ve kusurları erkekler asla fark etmez.

Regl öncesi sendrom kadınların kaçınılmaz kaderidir ! YANLIŞ

Regl döneminde belin ve sırtının alt kısımlarında hissedilen ağrıdan da kötüsü, hiç şüphesiz tüm dünyaya karşı sinirli hissetmek ve sebepsiz ağlama krizleri yaşamaktır. Bu rahatsızlıkları azaltmak için alınabilecek birçok önlem var. Yeni yılda bir kadın doğum uzmanına gitmeye ve PMS canavarından kurtulmaya ne dersiniz?

Doğum kontrol hapları kilo artışına sebep olur ! YANLIŞ

Cinselliği gebelik korkusu olmadan özgürce yaşamayı sağlayan bu minik haplardaki son gelişmelerin biz kadınlardan yana ilerlemesi gerçekten sevindirici… Yeni nesil doğum kontrol hapları, vücutta su tutulmasına sebep olmadığı için herhangi bir kilo artışı da yapmamakta. Hatta vücuttaki şişkinliğin atılmasına yardımcı bile olabilmekte.