Hepimizin en büyük dileklerinden biri de sağlıklı bir ömür sürmektir. Bulaşık deterjanı yerine karbonat kullanın resimli makalemiz ev temizliğinde kimyasallardan kurtulmanız için atılacak önemli adımlardan biridir. Karbonatın ev temizliği amaçlı kullanım şekilleri saymakla bitmez. Karbonatla çaydanlık, cezve temizleyebilir, paslanmaz çeliklerinizi, gümüşlerinizi parlatabilir, halı ve kilimlerdeki kokuları giderebilir, küvet ve lavaboları temizleyebilir, buralardaki lekeleri çıkarabilir, çekmece ve dolaplardaki kötü kokuları giderebilirsiniz.
Karbonatın bir kullanım alanı da bulaşık deterjanı yerine geçmesidir.

Yapmanız gereken şey çok basit, bulaşık makinesi deterjan gözüne aktardan satın alacağınız karbonatı( marketlerde de var fakat az miktarda satıldığından daha pahalıya geliyor) dökün, makineye makine tuzunu koyun, dilerseniz parlatıcı olarakta sirke kullanın, fakat sirke konusu tercinize kalmış, kimi makinelerin beyinlerine zarar verebiliyor. Bulaşıklarınız karbonat sayesinde mis gibi olacaktır. Resim galerimiz bu konuda size yön gösterecektir.

Doğal Temizlik Ürünü Tarifleri İçin Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

bulasik_deterjani_yerine_karbonat_1 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_2 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_3 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_4 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_5 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_6 bulasik_deterjani_yerine_karbonat_7