Ekonomik ferahın artmasıyla birlikte kişiler ev dekorasyonuna daha fazla önem vermeye başladılar. En güzel üç boyutlu banyo fayansları resim galerimiz banyosunda bu dekorasyon stilini uygulamak isteyenlere fikir verme amaçlı hazırlanmıştır. Banyolardan zemin tasarılarında seçenek çok fakat en yaygın tasarımlar arasında yunuslar, balık, su ve kum bulunmaktadır.
Banyonuza bu dekorasyonu ilk uyguladığınızda resimdeki yunusa değiyor veya okyanusun içinizdesiniz gibi hislere kapılabilirsiniz, zaten üç boyutlu dekorasyonda amaç kişiyi farklı bir mekanda hissettirmektir.
İşte size ilham olabilecek en şık üç boyutlu banyo fayans modelleri

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

3d Banyo Zemin Kaplama Örnekleri 2015 Tıklayınız

 

uc_boyutlu_banyo_fayanslari (1) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (2) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (3) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (4) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (5) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (6) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (7) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (8) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (9) uc_boyutlu_banyo_fayanslari (10)