Küçük alanları bile bu yöntemlere daha geniş ve ferah gösterebilirsiniz. Sadece ufak dokunuşlar yeterli.

Küçük ortamlar içinizi mi daralttı? Haydi şimdi değişimin tam zamanı o halde. Bu dokunuşlar evinize yeni bir huzur katacak. İşte ufak dekorasyon hileleriyle evinizde büyük etkiler bırakmanın yolları..

Evinizi Dağınık Bırakmayın

Yaşam alanınız küçükse evdeki dağınıklık içinizi daha da daraltacaktır. Bu nedenle evinizi dağınık bırakmamaya özen gösterin aksi takdirde evinizi küçük göstermekten öteye geçemezsiniz. Evinizi ferah göstermek için eşyalarınızın derli toplu olduğundan emin olun.

eviniz-icin-sik-ve-pratik-oneriler-2

Evinizde Ayna Kullanın

Dar mekanlarda en iyi çözüm yolu evde ayna kullanmaktır. Dar alanları ferah ve geniş gösteren küçük bir hiledir. Evin en azından en dar odasında kullanırsanız etkisini göreceksiniz.

eviniz-icin-sik-ve-pratik-oneriler-4

İkili Oda Tarzına Geçin

Son dönemlerde oldukça moda olan ikili oda yani Amerikan mutfak tipi yaşam alanlarınızı hem ferah gösterecek hem de modern bir yapı oluşturacaksınız.  İkili oda tarzı için salonla mutfağını birleştirin ve farkı yaşayın.

Fred Bahrami's property at 3611 R Street. kitchen. for the Nancy McKeon's Inhabit piece for Real Estate. DO NOT USE WITHOUT PERMISSION FROM MAXWELL MACKENZIE. Fred Bahrami's property at 3611 R Street. Stairwell. for the Nancy McKeon's Inhabit piece for Real Estate. DO NOT USE WITHOUT PERMISSION FROM MAXWELL MACKENZIE. © Maxwell MacKenzie

Televizyon Ünitesini Duvara Monte Edin

Yaşam alanlarınız oldukça darsa eşyalarla daha da sıkıştırmanın hiçbir anlamı yok. Eğer televizyonu kullandığınız oda darsa televizyonu direk duvara monte ettirin ve televizyon ünitesini ortadan kaldırın. Böylece eviniz daha geniş duracaktır.

eviniz-icin-sik-ve-pratik-oneriler-1

Eşya Seçimine Özen Gösterin

Eviniz darsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa evinizdeki eşya seçiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle dar alanlar için çok amaçlı olabilecek eşyalar seçmeye özen gösterin. Eşya tercihiniz odaya uygun olsun ki göze batmasın. Çok renkli eşyalar evi küçük gösterir unutmayın.

Odalarınızın Rengini Doğru Seçin

Dar yaşam alanları için en önemli nokta aslında odanın rengidir. Odalarınızda tercih ettiğiniz renk evin kaderini belirler.  Eviniz küçükse açık tonlu renkler tercih etmelisiniz. Ve farklı renkler kullanacaksanız eğer renk uyumu mutlaka olmalı. Böylece karışık ve dağınık bir görüntü oluşmamış olacak.

Kadınlar Kulübü olarak sizlere eviniz için pratik öneriler sunduk. Sizin öneriniz nedir?