Fransız dekorasyon stili genelde vintage, rustik dekorasyon üzerine kuruludur. Fransız ev dekorasyonu örnekleri resim galerimizde bu mimariye ait odalara yer verdik. Siz de ben nostalji tarz evlerden hoşlanırım diyenlerdenseniz, evinizde French Country’ e yer açanbilirsiniz.

Eskitme pastel renkte mobilyalar, vintage modasına has renk ve desenler, mumlar, kır çiçekleri, ve geçmişe ait kullanmadığınız ne varsa bu tarz dekorasyonda yeniden dekore edip kullanabilirsiniz.

french bedroom design ideas, bedroom, french design fransiz_ev_dekorasyonu (1) fransiz_ev_dekorasyonu (2) fransiz_ev_dekorasyonu (3) fransiz_ev_dekorasyonu (4) fransiz_ev_dekorasyonu (5) fransiz_ev_dekorasyonu (6) french bedroom design ideas, bedroom, french design french master bedroom design, master bedroom fransiz_ev_dekorasyonu (9) fransiz_ev_dekorasyonu (10) fransiz_ev_dekorasyonu (11) fransiz_ev_dekorasyonu (12) fransiz_ev_dekorasyonu (13) fransiz_ev_dekorasyonu (14) fransiz_ev_dekorasyonu (15) fransiz_ev_dekorasyonu (16) fransiz_ev_dekorasyonu (17) fransiz_ev_dekorasyonu (18)