Kız çocuk odalarında 2019 modelleri oldukça renkli ve kullanışlı materyallerle karşımıza çıkmaktadır. Özellikle bej, açık gri, beyaz renklerin hakim olduğu odalarda, patlatma rengi olarak genellikle turuncu tercih edilmektedir.

Pembe Renk Etkisini Kaybediyor!

2019 kız çocuk odalarında pembe renk, yerini sert turunculara, kararlı kırmızılara bırakıyor. Ranzalı çocuk odalarında iki yatağı birbirine bağlayan demir merdivenlerin yerini kitaplık olarak kullanılabilen hafif basamaklar alıyor. Bunun yanında özellikle her yaşta kullanılabilen ve hafif dokunuşlarla genç odasına dönüştürülebilen parçaların tercih edildiği görülmekte. Özellikle hafif malzemeden ve oval detaylarla hazırlanan kız çocuk odaları, kazalara en aza indirgeyecek şekilde tasarlanmış. Renkli duvar kağıtları ile desen katılan çocuk odalarına herhangi bir tablo asılması bu senenin moda dekorları arasında yer almıyor. Bunun yerine mini hayvan figürleri, salaş dekore edilmiş odaların yataklarında çocukları eğlenceye davet ediyor. Bunun yanında, ortopedi doktorlarının son uyarıları nedeniyle bu yıl özellikle hafif sert çocuk yatak modelleri tercih ediliyor.

2019 Kız Çocuk Odası Modelleri | 1

Led Işıklarla Odadaki Peri Masalı

Odasında masallar diyarını yaşamak isteyen prensesler için duvarlarda açıkta duran led ışıklar bu yıl çok moda! Özellikle prensesinizin fotoğrafları ile kaplayacağınız bir duvarı led ışıklarla süsleyerek modaya oldukça uygun bir oda tasarlayabilirsiniz. Ayrıca her ne kadar pembe rengin etkisini kaybettiğini söylesek de pembe- gri uyumu hala güzelliğini koruyor. Pembe ile açık gri rengini bir arada kullanarak odayı süsleyebilirsiniz. Kız çocuk odası ve fiyatları için mobilya dükkanlarını ziyaret edebilirsiniz.

2019 Kız Çocuk Odası Modelleri | 2

Çocuk Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !

En Güzel Kız Çocuk Odaları Tıklayın !

Erkek Bebek Odaları Tıklayın !