Koltuk takımlarında 2019 modelleri, birçok farklı renk ve tasarımda ortaya çıkmakta ve evinizin yeni bir görünüme kavuşması amaçlanmaktadır. Koltuk takımı alırken zamanın ruhuna uygun renklerde ve tasarımlarda özelliklerin belirlenmesi ve bu yönde tercih yapılması yanında koltukta aranılan rahatlık, konfor gibi özelliklerinde bir arada bulunması önem arz etmektedir.

2019 Koltuk Modelleri Trendleri

2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 1

2019 koltuk modelleri zıtlık ile uyum yakalamayı amaçlayan çeşitlilikte karşımıza çıkmaktadır. Koyu renk zemin döşemesi üzerinde rahatça kullanılacak klasik modelli ve açık renkli koltuk takımlarınızı sarı, turkuaz, gri renklerde tasarlayarak vitrin renginizle ve parkelerinizle zıt görünümler oluşturarak modası eskimeyecek yaşam alanları yaratabilir ve açık renklerdeki koltuk takımızla uyumlu pudra ve beyaz tonlarda halı seçerek evinizi güzelleştirebilirsiniz.

2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 2

2019 Yılında Tercih Edilecek Koltuk Takımı Renkleri Nelerdir?

Geçmiş yıllara kıyasla 2019 yılında özgün olarak kullanılmaya başlanan hardal sarısı ve yeşilin koyu tonları ve haki yeşili renkleri en çok tercih edilen 2019 koltuk renkleri arasındadır. Özellikle koltuk takımlarının berjerlerinin gri tonlarda seçilerek ikili ve üçlü koltuklarda uyum sağlayan açık mavi ve turkuaz renkli koltuk takımları aradığınız tasarımla birleştiğinde yenilikçi bir oturma grubuna sahip olmanıza katkı sağlıyor.

2019 yılında evinizi yenilemek ya da yeni bir ev kurma planı içerisindeyseniz koltuk renklerinizle birlikte ahşap modellere yönelebilir ve göz yormayan doğal bir ortam dizayn edebilirsiniz. Cilalanmamış ve boyanmamış ahşaplar ile birlikte seramik görünümlü mobilyalar koltuk takımlarıyla uyum sağlamakla kalmayacak duvarlarda ve halılarınızda seçeceğiniz renk çeşitliliği ve pastel renklerinin birlikteliği sarı, mavi, yeşil ve pembe arasında göze hitap eden bir uyuma koltuk takımınızda ve oturma alanlarınızda sahip olmanıza katkı sağlayacaktır.

2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 3

2019 Yılında Klasik Koltuk Takımları Mı Yoksa Spor Modeller Mi Tercih Edilecek?

2019 yılında spor koltuk takımları ve klasik modeller arasındaki derin ayrım ortadan kalkacak ve iç içe geçmiş modeller evini düzenleyeceklere hitap edecektir. 2019 yılında en çok tercih edilen koltuk takımları arasında yüksek ayaklı ve temizliği kolay tasarımlar gelmektedir. Ahşap ayakları klasik görünüm kazandıran bu modellerde kumaş rengi ve kumaş kalitesi ise koltuk takımının modern ve spor bir görünüme kavuşmasına katkı sunmakta ve canlı renklerle harmanlanan koyu renkler arasındaki uyum döşeme ile ahşap arasında bütünlük sağlamaktadır.

2019 yılında avangart da denen eskitme modeller daha sakin ve canlılıktan uzak ortamlar oluşturmak isteyenlere hitap etmektedir. Kırmızı ve koyu renklerle tasarlanan klasik duruşlu bu modeller işlemeli taşlar ile süslenerek 2019 modasına farklılık getirmektedir.

2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 4 2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 5 2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 6 2019 Koltuk Modelleri Trendleri | 7

2019 Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Ev Dekorasyonunda En Popüler Renkler 2019 Trendleri Tıklayın !

Salon Dekorasyonu 2019 Trendleri Mobilya Seçimi ! Tıklayın !

Mobilya 2019 Trend Renkleri Tıklayın !