Yatak odası 2019 dekorasyonları özellikle kadınların önem verdiği ev dekorasyonunun önemli parçalarındadır. Yatak odasını baştan sona oluşturan aksesuarlardan mobilya tercihlerine, zeminden tavana kadar yapılacak düzenlemeler yatak odanızın göz alıcı ve dinlendirici bir görünüme sahip olmasına yardımcı olacaktır.

Gösterişten uzak ve konforu önemseyen kimselere hitap eden 2019 yatak odası dekorasyonuna hakim olan renk siyah ve beyaz uyumu şeklinde yatak odası takımlarında kendini göstermektedir. Yatak odası dolaplarının beyaz olarak tercih edilmesi ve ayna detayına sahip olması ile birlikte yatak başlıklarının yumuşak ve kadife ile buluşturulması 2019 yılının en moda trendleri arasındadır.

2019 Yatak Odası Dekorasyonu | 1

Küçük Yatak Odalarına Uygun 2019 Yatak Odası Dekorasyonları

Yatak odasında kullanılacak alanı küçük ve dar olan ev hanımları yatak odalarına ferahlık sağlamak için yatak odasını nasıl dizayn etmeleri gerektiğini merak etmektedir. Küçük yatak odası dekorasyon fikirleri sayesinde istenilen uyum yakalanmakta ve dar alanlarda rahatlık ve ferahlık sağlanabilmektedir. Bunun için öncelikle renk uyumu ile yatak odası dekorasyonunu planlanmalıdır. Zeminden tavana doğru açılan renkler ile renk uyumu sağlanabilir. Yani zemin daha koyu, duvarlar zeminden daha açık renklerde tavan ise en açık renkte dekore edilerek yatak odasına genişlik havası kazandırılabilir.

Duvarlarda açık renkler tercih etmek yatak odanızın daha geniş görünmesine yardımcı olacaktır. Duvarlarınızda tercih ettiğiniz düz renkleri desenli halı ve perdelerle kombinleyerek arzu ettiğiniz en yeni trendleri 2019 yılında da yatak odanızda yakalayabilirsiniz.

2019 Yatak Odası Dekorasyonu | 2

Yatak Odası Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yatak odası dekorasyonu nasıl olmalı sorusu hem yatak odasını yeniden dizayn etmek hem de yeni evlenecek çiftler açısından son derece önemlidir. Şıklık ve konforu bir araya getiren yatak odası dekorasyonları öncelikle tercih edilmelidir. Dinlenme ve yorgunluklarımızdan kurtulma ortamı sağlayan yatak odamızın ferahlatıcı renkler ile düzenlenmesi sadelikten hoşlanan kimseleri cezbetmekle birlikte sıkıcı bir ortamdan uzaklaşmak için zeminden tavana kadar etkileyici dokunuşlar gerçekleştirmek yatak odasında aranılan havanın yakalanmasında son derece önemlidir.

Eğer yatak odanızda yeterince alana sahip olmadığınızı düşünüyorsanız;

  • Yatak odası takımları seçiminizde bazalı yataklar, komidin yerine duvara asılı raflar ile alanlarınızı genişletebilir,
  • Sürgülü dolaplar ile dolap kapaklarının hareketini kolaylaştırabilir,
  • Tek berjer gibi daha az aksesuar kullanarak yatak odanızda geniş bir ortam yaratabilirsiniz.

Yatak odasında tüm dizaynın uyum içinde olması gerekmektedir. Yatak odası perdeniz kolay açılmaya uygun ve genellikle yatak örtüsüyle uyum içerisinde olmalıdır. Yatak odasında kullanılan duvar kağıdı veya duvar boyasının rengiyle perdelerin renginin farklı olması ortama ferahlık katacaktır. 2019 yatak odası dekorasyonunun modern renkleri genellikle kahve tonları, gri, açık mavi ve beyaz renkleridir.

2019 Ev Dekorasyonu Renk Trendleri Tıklayın !

2019 Mobilya Modern Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !

Yatak Odalarında Dekorasyon Önerileri 2019 Tıklayın !

Doğru Yatak Seçimi Nasıl Olmalıdır? Tıklayın !