2019 ev dekorasyonu trendleri arasında şeker renkleri ön plana çıkıyor. Pastel tonları ile uygulanan duvar renkleri hem modern mobilyalarda hem de klasik mobilyalarda, ihtişamlı bir şıklık sunuyor. Sarı, açık yeşil, turkuaz, pembe ve fuşya tonları ile en canlı şekilde boyanan duvarlara, dilediğiniz mobilya konseptini uygulayabilirsiniz.

Ev Dekorasyonunda En Popüler Renkler 2019 Trendleri | 1

ev dekorasyonu trendleri

Klasik Konseptte Duvar Renkleri

Varaklı mobilyalar, devasa şıklıkta aksesuarlar ve ahşabın en kaliteli kısmından hazırlanan salon takımları, bu yıl farklı bir dekorasyon stili ile sunuluyor. Tüm bu klasikliğe şeker pembesi duvar rengi, güneş sarısı sıcaklığı veya en açık tonunda turkuaz yeşiliyle süslenen gökyüzü mavisi ekleniyor.

Altın renklerini ve gümüş mobilya örneklerini en iyi yansıtan canlı renkler hem duvar kağıtlarında hem de boyalarda oldukça popüler durumda.

Ev Dekorasyonunda En Popüler Renkler 2019 Trendleri | 2

ev dekorasyonu trendleri

Modern Konseptte Duvar Renkleri

Modern mobilya konseptlerine eğlence ve renk katan duvar renkleri arasında; nar çiçeği kırmızısı, zümrüt yeşili, fuşya pembesi ve bal kabağı turuncusu renk katıyor. Tek tarzdan hoşlanmayanlar için 2019 mobilya modası, ironik uyumla sunuluyor.

Duvar renklerinde sunulan canlılık, yaşam enerjisini artırarak daha samimi ortamlar yaratıyor.

Ev Dekorasyonunda En Popüler Renkler 2019 Trendleri | 3

Modern Mobilya Konseptleri 2019 Tıklayın !

2019 Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Salon Dekorasyonu 2019 Trendleri Mobilya Seçimi ! Tıklayın !

Mobilya 2019 Trend Renkleri Tıklayın !

Ev Dekorasyonunda 2019 Trendleri Tıklayın !

2019 Dünya Dekorasyon Trendleri Tıklayın !