Modern ev dekorasyon modelleri kesinlikle birbirinden farklı tasarımları ve evlerinizdeki şıklığı yansıtmış olmaktadır.

Modern ev dekorasyon modelleri kesinlikle birbirinden farklı tasarımları ve evlerinizdeki şıklığı yansıtmış olmaktadır. Ev dekorasyonun da renk seçimi renklerin birbiri ile uyumunu yansıtan evlerde genellikle beyaz renklerin daha çok kullanıldığı aynı zamanda sadelik ve güzelliği bir arada yansıtılmış olmasından kaynaklanmaktadır. Birbirinden farklı modellerde ve tasarımlardan aynı zamanda şıklıkları da olan ev dekorasyonları ilgi çekici özellik taşıyor olmaktadır. Yeni sezonda tasarlanmış olan siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu ev dekorasyonları dikkatleri kesinlikle çekmiş olmaktadır. Aynı zamanda açık renkleri evleri daha geniş ve büyük göstermektedir. Özellikle evlerini yenileyecek olan kişiler sizlere yardımcı olmak amacı ile kesinlikle birbirinden farklı güzelliklerde olan ev dekorasyonları ile beğenileri ve ilgiyi üzerinize çekmeyi başarmış olmaktayız. Birbirinden farklı modellerde olan modern ev dekorasyon örnekleri ile sizlerde şıklıkları yansıtacak ve aradığınız her detayı sizler ile paylaşmış olduğumuz resimlerde buluyor olacaksınız.

2013 beyaz çok güzel ev dekorasyon modeli

Modern ev dekorasyonunda beyaz olan mobilya tasarımları sadeliği ve şıklığı göstermiş olmaktadır. Aslında yukarıdaki ev dekorasyonunda ara ara gri ve siyah detaylarda kullanılmış olmaktadır. Aksesuar detayları da gri rengin şıklığı ile ilgi çekici olmaktadır. Beyaz bir köşe koltuk detayı ise tam karşısında uzanma koltuk detayı olan beyaz halı ve gri yastık detayları ile de bir arada kullanılmaktadır.

Açık renklerde ev dekorasyon modeli

Yeni sezon ev dekorasyon örnekleri arasında yer alan beyaz tekli koltuk detayı ise açık gri kapitone şeklinde koltuk detayı ile tamamlanmış olmaktadır. Ortasında ise yuvarlak sehba detayı olmaktadır. Beyaz kabarık bir halı detayı ile çok görkemli bir ev dekorasyon detayı aynı zamanda sadeliğin şıklığını kesinlikle yansıtmış olmaktadır.

ahşap detaylarda ev dekorasyon modeli

Modern ev dekorasyonunda ahşap detaylar çok fazla bir şekilde kullanılmış olmaktadır. Beyaz olan koltuk detaylarının alt detayları ahşap olan mini bacak detayları ile tamamlanmış olmaktadır. Ahşap bir şekilde tv ünite detayı olan ve aslında genellikle ahşap detayların hakim olduğu çok şık bir ev dekorasyon ile dikkat çekmektedir.

Beyaz cok güzel ev dekorasyon modeli

Beyaz ren son dönemlerde ev dekorasyonunda çok fazla bir şekilde kullanılmış olmaktadır. Beyaz olan koltukları siyah aksesuar detayları ile hareket katılmış olmaktadır. Siyah sehba ve abajur detayları ile tamamlanmış olması evinize modern bir hava katmış olmaktadır. Beyaz renk evi daha büyük ve geniş bir şekilde gösteriyor olmaktadır. Sıradışı olan ev aksesuar örnekleri ile dikkatleri çekmektedir.

Siyah deri ev dekorasyon modeli 2013

siyah deri evlere şıklık katmaktadır. Siyah deri ve kare şekilde tamamlanan çok görkemli bir koltuk modeli olmaktadır. Mavi yastıkları ve mavi halı detayı ile tamamlanmış olmaktadır. Mavi aksesuar detayları ile tamamlanan evin şıklığına kesinlikle şıklık katacak olan çok görkemli ve alımlı bir oturma odası modeline örnek olmaktadır.

Mor ev dekorasyon tasarımı modeli

Mor renk evlere bereket ve uğur getirildiğine inanılmaktadır. Modern ev dekorasyonunda bu yüzde mor renkler çok fazla kullanılmış olmaktadır. Açık gri olan koltuk detaylarınıza mor sehba ve halı , yastık detayları ile tamamlanmış olan ve gri parlak detaylar ilede hava katılmış olan çok şık bir oda tasarımı olmaktadır. Bütün detaylar tam anlamı ile düşünülmüş olmaktadır.

Pembe tonlarında ev dekorasyon modeli

İçinizi açacak olan renkler ile tamamlanan ev dekorasyonun da pembe ve yeşil renklerin bir arada kullanıldığı çok güzle bir ev dekorasyon detayı ile karşınıza çıkmaktadır. Krem koltuk detayına pembe, yeşil ve aynı zamanda çiçek detaylı olan yastık detayları ile tamamlanmış olmaktadır. Orta sehba detayı ise pembe renk olan bacakları da beyaz ve torna bacak detayı ile tamamlanmış olmaktadır.

Renkli ev dekorasyon modeli

Rengarenk bir eviniz var ise işte sevgili okurlarımız çok spor çizgiler taşıyan çok modern bir oturma odası demektedir. Modern ev dekorasyon örnekleri şıklıkları ve pembe ve diğer renklerin bir arada kullanılmış olmaktadır. Beyaz detaylar ile sadelik ve şıklık katacak olan çok güzel tasarımlardan oluşmaktadır. Pembe yuvarlak masa detayı olan çok kullanışlı olmaktadır.

Yeni moda ev dekorasyon modeli

Çok görkemli bir ev dekorasyonunda beyaz yere yakın olan koltuk detayları kırmızı yastık detayları ile tamamlanmış çok şık bir ev dekorasyon modeli olmaktadır. Beyaz ve siyah tablo detayları ve çok görkemli bir tasarım ile karşımıza çıkmış olmaktadır. Üç renklerin bir arada kullanılmış olduğu ve şıklığı ile kesinlikle dikkatleri çekmiş olmaktadır.