Klasik yaşam evleri mantığından uzaklaşın ve evinizin kendi mimarı siz olun.
Çevrenizde ya da televizyonlarda gördüğünüz ev dekorasyonlarını evinizde uygulamak ister misiniz?
Sizin hayalinizdeki mimariyi başkasının tasarlaması zor olacaktır. Bu nedenle evinizin mimarı olun ve evinizi baştan aşağı dekore edin. Başlamadan önce kendinize bu konuda güvenmelisiniz. Daha sonra iş uygulamaya kalacaktır.
evinizin-mimari-olun-2
Bu konuda işinizi kolaylaştıracak birkaç öneri sunacağız sizlere. Bu önerilerle eviniz kolayca dekore edilecek.
Evinize girdiğinizde sıcak bir atmosfer, rahat bir yaşam alanı ve pozitif enerji dolu ortam sizi bekliyor olacak.

Tüm bunlara ulaşmak için uzatmaya gerek yok diyoruz ve mimarlığınızı konuşturacak ipuçlarını açıklıyoruz:

Kendi fikirleriniz olsun istiyorsanız her şeyde olduğu gibi ilk önce kuralların dışına çıkmak en mantıklısı. Evinizi istediğiniz gibi dekore etmekte özgürsünüz. Evinizi değiştirmeden önce yaşam tarzınıza göre bir fikir yürütün.

Yaşam alanınız nasıl olursa kendinizi daha iyi hissedersiniz? Bu sorunun cevabını bulduğunuzda evinizin mimarı olmuşsunuz demektir. Evinizde hangi renk tonları kullanacağınıza ve mobilya tarzınızı belirleyin.

evinizin-mimari-olun-1
Bunlara karar verdikten sonra kendi dekorasyonunuza başlayın. Asla ve asla onun bunun dediğine bakmayın. Unutmayın ki orası sizin yaşam alanınız.
Evinizde geniş bir alan istiyorsanız seçtiğiniz mobilyaları tamamen duvara yakın konuma getirmelisiniz. Yerdeki parkeye kadar seçiminiz mükemmel olmalı.
Çünkü mobilyalar duvar diplerinde olacağından geniş bir ortam çıkmış olacak. O görüntüyü iyi değerlendirmeniz gerekecektir. Evdeki seçtiğiniz renk uyumlarına çok fazla takılmayın. Onu bunu birbirine uydurmaya çalışmayın bu tamamen sizin zevkiniz. Uyum sizin gözünüzde.
Tavan bölümlerinde duvar kağıtları tercih edebilirsiniz. Daha doğal bir hava katacaktır. Eğer antika şeylerden hoşlanıyorsanız. Evinize mobilya seçerken antika olabilecek şeyler seçin. Yıllar sonra antika havası versin.
Evinizin dekorasyonunu noktalayan seçimlerden biri de evinize seçeceğiniz aydınlatmadır.

Ampül seçiminiz doğal ışık yayan ampullerden yana olsun. Tavanın ortasından değil de yerden yükselebilecek ampüller tercih ederseniz doğru seçimler yapmış olursunuz.