Evinize oturma odası almaya karar verdiyseniz, italyan dekorasyon örneklerinden olan  italyan oturma odası dekorasyon fikirleri resim galerimizi muhakkak incelemenizi tavsiye ederiz. Bu italyan oturma grupları sizleri büyüleyecek!
İtalyan tasarımı iç tasarım, kentsel tasarım, moda tasarım ve mimari tasarım olmak üzere İtalya tasarımın her türlü anlamınını kapsar. İtalya tasarımda dünya çapında bir trend ve lideri olarak kabul edilmektedir: İtalyan mimar Luigi Caccia İtalyan dekorasyonunu şöyle tanımlıyor; “Rahatlıkla söyleyebilirim ki, mimaride biz en iyiyiz” olduğunu ve “Dekorasyonlarımız başarılı çünkü içinde daha çok hayal gücü var, çok kültürlülük var ve italya geçmiş ve gelecek arasında köprü olan ülkelerden.İtalya bugün hala kentsel tasarım, endüstriyel tasarım ve dünya çapında moda tasarımında “made in italy” markasıyla geniş bir etkiye sahip.
İşte sizler için derlediğimiz italyan oturma odası örnekleri

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

italyan oturma odası

italyan oturma odası

italyan oturma grupları

italyan oturma grupları

italyan_oturma_odasi_gruplari (6)

italyan dekorasyon

italyan dekorasyon