Kış bahçesi dizayn etmek için kendi yaratıcılığınızdan yaralanabilirsiniz. En sevdiğiniz renkler ve bitkileri kullanarak, şahane bir konfor alanı oluşturabilirsiniz. Öncelikle tadilat yapılması gereken alanlar var ise bu kısımları tamamlayın. Duvarları soft ve samimi renkler ile boyayın.

Kış Bahçesi Dizaynı

Kullanılacak alanın büyüklüğüne göre rahat koltuklar seçin. Pofuduk olmalarına, sıcak kumaş dokumalarından yapılmalarına özen gösterin. Kış bahçesi mobilyaları genellikle peluş kumaşlardan hazırlanır. Ahşap kısımları olmayan tamamen kumaş kaplama ve salaş görünümdeki koltukları seçin.

Konforlu bir masa veya sehpa seçmek, kahve keyfinize ekstra kalite katacaktır. Post görünümündeki uzun tüylü halılardan seçebilir veya orta kısma yerleştirebilirsiniz. Limon ağaçları, süs bitkileri gibi seçimlerle, kış bahçesine enerji katın.

Kış Bahçesi Dekoru Nasıl Yapılır? | 1

Kış Bahçesi Aksesuarları

Sıcaklık görünümü veren şamdan, mumluk ve şömine aksesuarları ile dizayn edebilirsiniz. Şömine yok ise barbekü modelinde veya ayaklı şömine çeşitlerinden seçebilir, sıcaklık hissi veren dekoratif süsler ile dizaynı tamamlayabilirsiniz. Devasa battaniyeler, pofuduk minderler ile daha samimi bir ortam yaratabilirsiniz.

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Kış bahçesi dekorasyonu için öneriler Tıklayın !

Balkonda Şömine Keyfi Tıklayın !