Bir yandan düğün, gelinlik, davetliler, balayı ve daha birçok detayla uğraşırken
ev kurmak zor zanaat. Peki, yepyeni bir hayata ‘Evet’ derken, biri yuvanız için
tüm detayları düşünse nasıl olurdu?

Vivense.com, Mutlu Gelinler Kulübü ile iç mimarlar tarafından özenle seçilen kaliteli ve tasarım ürünleri, farklı paket alternatifleriyle beğeninize sunuyor. Üstelik düğün mekanlarından mücevhere, fotoğraftan makyaj ve kuaför hizmetine kadar
farklı alanlarda çok özel indirimler de Mutlu Gelinler’i bekliyor.
 

Mutlu gelinler kulübü

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, evlilik telaşıyla uğraşırken zevkinize uygun mobilyaları en uygun fiyatlarla bulmak için mağaza mağaza dolaşmayın diye, kaliteli ve tasarım ürünleri ‘Mutlu Gelinler Kulübü’nde bir arada sunuyor.

Yeni hayatına mobilya seçme telaşından arınmış, stressiz ve rahat bir başlangıç yapmak isteyenleri buluşturan Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü, dört farklı paket seçeneğiyle her zevke ve ihtiyaca yönelik alternatifler sunuyor. Mutlu Gelinler Kulübü’nün her bir paketinde evinizin her odası için dört farklı seçenek bulunuyor. Kendi düğün paketini kendi yaratmak isteyenler de sunulan ürünler arasından kendine en uygun paketi yaratabiliyor.

Mutlu Gelinler Kulübü ile 5.100 TL’den başlayan fiyatlarla yuvanızı kurun

Vivense.com, yeni evleneceklere özel bu hizmetiyle 5.100 TL’den başlayan fiyatlar, vade farksız peşin fiyatına 9 taksit imkanı ve tüm ürünlerde 2 yıl garanti ayrıcalığıyla tüm evinizi döşeme imkanı sunuyor. Üstelik tüm Mutlu Gelinler Kulübü paketlerinde, Türkiye’nin her yerine teslimat ve kurulum hizmeti de ücretsiz olarak sağlanıyor. Evini kurarken bir uzman görüşüne ihtiyaç duyan gelinler ise ücretsiz iç mimar hizmetinden yararlanarak evlerini profesyonel bir dokunuş ayrıcalığıyla dekore edebiliyor.

Mutlu gelinler kulübü vivense

Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü, evinizi en kaliteli ve tasarım ürünlerle döşemekle kalmıyor; muhteşem bir düğün ve balayı için çok özel indirim ve fırsatlar da sunuyor. Düğün mekanlarından mücevhere, fotoğraftan makyaj ve kuaför hizmetine kadar birçok olanda özel fiyat ve indirimler de Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü’nde yer alıyor.

Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü hakkında detaylı bilgi için www.vivense.com/mutlugelinlerkulubu adresini ziyaret edebilir; yepyeni hayatınıza şık, konforlu ve rahat bir başlangıç yapabilirsiniz.

Vivense Hakkında:

Mart 2013 yılında kurulan Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com’da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense operasyon merkezi tüm süreci yönetiyor. Ürünün eve taşınmasını ve kurulumunu ise yine Vivense.com sağlıyor. Üstelik bu sırada da nakliye ve kurulum ücreti alınmıyor. Vivense Müşteri Hizmetleri ekibi dileğiniz ürünün renk kartelasını da ücretsiz olarak adresinize gönderiyor. Aynı zamanda, hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense.com’un iç mimarlarından ve tasarımcılarından fikir alabilirsiniz. Vivense.com’un yaratıcı ekibi sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.