Vestel’in yeni dört ankastre serisi mutfaklarda şıklığı yeniden tanımlıyor
Vestel ankastre serisiyle mutfak artık evin en şık köşesi

Vestel Mirror, Black, Inox ve White adlı dört yeni ankastre serisini tüketicilerin beğenisine sundu. Mirror Serisi aynanın yansıtıcı albenisini, Black Serisi siyahın klasik zarafetini, Inox Serisi çeliğin ışıltısını, White Serisi ise beyazın sadeliğini mutfaklara taşıyor. Hazırlanan 13 farklı paket alternatifiyle, kullanıcılar mutfakları ne renk olursa olsun Vestel’den kendilerine uygun bir seri seçebiliyor.

Vestel’in yeni ankastre serileri, kullanıcı dostu bulaşık makineleri, çok fonksiyonlu fırın ve ocaklar ile tasarımlarıyla öne çıkan davlumbaz modelleriyle dikkat çekiyor. Tamamı 5 yıl garantili ürünler, set alımlarda yüzde 20 indirim sağlıyor.

Ankastre fırınlarda minimum enerji, maksimum konfor

A enerji performansıyla minimum enerji harcayan Vestel ankastre fırınlar, özel tasarım ve izolasyon teknolojisi sayesinde iç sıcaklıklarını 500 dereceye kadar çıkarabiliyor. Bu özellik, fırının iç duvarlara yapışan yağ ve yemek kalıntılarının yanarak toz haline gelmesini, böylece zahmetsizce temizlenmesini sağlıyor. Vestel ankastre fırınlar, kolay temizlenebilir iç yüzeyleri, tam cam kapakları, kolay çıkarılabilir yan tel rafları, cam tepsileri, dokunmatik animasyonlu geniş ekranları, 24 saat programlama özellikleri ile bir fırından beklenen tüm konforu sunuyor.

Vestel ankastre ocaklar emniyetli, konforlu ve hızlı

Kullanıcının güvenliğini düşünen Vestel ankastre ocaklarda, alev istenmeden kapandığında gaz emniyeti devreye giriyor ve gazı keserek zehirlenmeleri engelliyor. Üç farklı gaz çıkış yeri ile yemeklerin yüksek ısıda daha hızlı pişmesini sağlayan Vestel ankastre ocaklar zamandan tasarruf sağlıyor. Düz ve pürüzsüz ocak yüzeyi kolayca temizlenebilen ankastre ocaklar, otomatik ateşleme özelliği sayesinde tek bir hareketle yakılabiliyor.

Ankastre davlumbazlar ve mikro dalga fırınlar çok fonksiyonlu

Vestel ankastre davlumbazlar baca uygulamasının yapılamadığı yerlerde karbon filtresi sayesinde güvenle kullanılabiliyor. Farklı tasarımları ile dikkat çeken davlumbazlar, ocak yüzeyinde ısıyı ölçen sensör, cam üstü dokunmatik kontrol, filtre doluluk göstergesi, sessiz çalışma ve 15 dakikada otomatik kapanma fonksiyonu gibi özelliklere de sahip.

Donmuş gıdaların çok daha hızlı ve kolay çözülmesini sağlayarak mutfaktaki işleri kolaylaştıran Vestel ankastre mikro dalga fırınlar, ekspres pişirme fonksiyonu ile acil durumlarda yemeğin hazırlanma süresini kısaltıyor. Vestel ankastre mikro dalga fırınlar, çocuk kilidi, otomatik pişirme ve uyarı sesi özelliklerine de sahip.

Bulaşık makinenizde programın etkisini siz belirleyin

Enerji tasarrufu, yıkama ve kurutma performansıyla A sınıfı özelliğe sahip Vestel ankastre bulaşık makineleri, bulaşıkları yıkarken mükemmel sonuca en tasarruflu şekilde ulaşıyor. “Hızlı 30´ Programı” ile normal kirli bardak ve tabakların 40 derecede, 30 dakika gibi kısa bir zamanda yıkanmasını sağlayan modeller, Süper 55´Programı ile fazla miktardaki kirli tabak ve tencerelerin 60 dakikada yıkanmasını sağlıyor. Ürünler, özel aydınlatma imkânı tanıyan White Light, makinenin tamamen dolmadan ekonomik yıkama yapmasını sağlayan Ecowash, bulaşıkların kirlilik derecesini sensörlerle tespit eden Smartwash ve yıkama sürecini tablet deterjana göre ayarlayan Auto Tablet gibi pek çok özelliğe de sahip.

Vestel ankastre serisiyle mutfak artık evin en şık köşesi | 1Vestel ankastre serisiyle mutfak artık evin en şık köşesi | 2Vestel ankastre serisiyle mutfak artık evin en şık köşesi | 3Vestel ankastre serisiyle mutfak artık evin en şık köşesi | 4