Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra markası Villeroy & Boch’un her sene farklı bir konseptle yılbaşı için tasarladığı “New Wave Coffee Cup”lar bu sene de vazgeçilmeziniz olacak.

Kalitesi, zarafeti ve kendine özgü tasarımlarıyla tüm dünyada fark yaratan Villeroy & Boch, sınırlı sayıda üretilen “New Wave Coffee Cup” ile yılbaşı için şık bir hediye alternatifi sunuyor.

Her zevke uygun hediye alternatifi olmasının yanında, sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte vazgeçilmez bir kahve keyfi de vaat ediyor.

New Wave Coffee Cup’lar bu sene oryantal desenlerden esinlenilerek tasarlandı. Tasarımlarda oryantal renkler ve desenler ustalıkla kullanılıyor.

Villeroy & Boch New Wave Coffee Cup’lar ile Yılbaşında vazgeçilmez bir kahve keyfi | 1

New Wave Coffee Cup’ları Villeroy & Boch Kanyon AVM, Caddebostan ve İzmir Alsancak mağazalarından alabilirsiniz.

Villeroy & Boch Hakkında…
Merkez ofisi Almanya’nın Mettlach kentinde bulunan Villeroy & Boch, Avrupa, Meksika ve Tayland’da kurulu fabrikları ile üretimini gerçekleştiriyor. 260 yılı aşan şirket tarihi ile gelenekselleşen Villeroy & Boch; Karo Seramik, Sofra Ürünleri, Banyo ve Sağlık Gereçleri çatıları altındaki geniş ürün yelpazesi ile bugün 125 ülkede Avrupa’nın yaşam tarzına yön veren bir markadır. Villeroy & Boch’un her zevke hitap eden seçkin ürün yelpazesi Eczacıbaşı güvencesi ile Türkiye genelinde,3’ü Villeroy & Boch konsept mağazası olmak üzere toplam 20 satış noktasında yer alıyor.