Villa bahçesi düzenleme ve balkon dekorasyonlarında soft renkler çok moda. 2018 tasarımlarında kumaş kaplamalar ve sedir modelleri ön plana çıkıyor. Özellikle veranda, teras ve balkonlarda hem daha fazla kullanım alanı sağladığı hem de rahatlık ve konfor sunduğu için tercih ediliyor. Siz de kendi bahçenizde tasarım yapmak istiyor, en sevdiğiniz renkler ve temalarla şık alanlar oluşturmak istiyorsanız önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

Yazlık Villalarda Sanatsal Dokunuşlar | 1

  • Konsept Belirleyin

Doğal bahçe tasarımları, country temalar, otantik veya oryantalist sanat temaları ile bahçe tasarımları yapabilirsiniz. Bahçelerin kullanım alanlarına ve içerisindeki ağaç- bitki özelliklerine göre öncelikle konsept belirleyin. Köy çeşmelerinden süs havuzlarına, güneşlenme alanlarından kameliyalara dek pek çok tasarım uygulanabilir.

Yazlık Villalarda Sanatsal Dokunuşlar | 2

  • Mobilya Seçimi Yapın

Bahçe düzenleme nasıl yapılır konusunda plastik ham maddelerden yapılan bambu mobilyalar seçilebilir. Özellikle kahverengi, beyaz ve siyah oturma grupları her mevsim kullanışlı ve hava şartlarına oldukça dayanıklıdır. Yıkanabilir, silinebilir özelliği ve rahat oturum konforlarıyla en çok tercih edilen mobilyalardır. Şezlongları, salıncakları ve masaları da bulunan plastik bambular, şıklık sunar.

Yazlık Villalarda Sanatsal Dokunuşlar | 3

  • Aksesuarlar Ekleyin

Çiçek düzenleme sanatı ve yapay bahçe bitkilerini kullanarak, bahçenize ekstra enerji katabilirsiniz. Bahçe yolu, bahçe çitleri, süs havuzları, kuş yuvaları, yapay şelaleler ve meyve ağaçları ile rengarenk bir bahçe dizayn edebilirsiniz. Cibinliklerle yapılan oturma alanları, salıncaklar ve veranda dekorasyonlarıyla kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Yazlık Villalarda Sanatsal Dokunuşlar | 4

  • Aydınlatın

Park bahçe aydınlatma ürünlerinde bu sene renkli ışıklar çok moda. Özellikle mavi ve turkuaz renklerle yapılan sıralı aydınlatmalar, sivrisinek kovuculu yeşil ışıklar, meyve ağaçlarına modifiye edilen kırmızı elma görüntüsünde ışıklar kullanarak hem renk canlılığı hem de aydınlatma fonksiyonunu sağlayabilirsiniz.

Bahçe Tasarımlarında 2018-2019 Modernizasyonu Tıklayın !

Hasır Oturma Grupları 2018 Bahçe Dekorasyonları Tıklayın !

Bahçe mobilyaları için fikirler Tıklayın !