Hilton Worldwide Istanbul Otelleri’nden Kaçırılmayacak Kurban Bayramı fırsatları | 1Şehrin merkezinde muhteşem Boğaz manzarasına sahip geniş yeşillikler içindeki konumu, alışveriş merkezleri ve tarihi yerlere yürüme mesafesi ile Hilton İstanbul, Kurban Bayramı’nda misafirlerini yeniliklerle karşılıyor. Dünyanın en iyileri arasında seçilen ödüllü Executive Lounge’u, birçoğu yenilenen misafir odaları ile keyifli bir konaklama ve yeni açılan, 9. kattaki Boğaz manzarasıyla şehrin en iyi ve lezzetli mekanı olmaya aday Lübnan restaurantı “Al Bushra” ile bir ziyafet şöleni yaşayacaksınız. Kahvaltı dahil çift kişi 175 Euro+KDV’den başlayan fiyat seçenekleriyle, Hilton İstanbul’da unutulmaz bir bayram geçireceksiniz.

Lüksün ve konforun simgesi Conrad İstanbul, Avrupa yakasında merkezi konumu, nefes kesen panoramik Boğaz manzarası ile farklı beğenilere hitap eden özel yeme içme mekanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ve toprak kortları ile misafirlerine, Kurban Bayramı’nda, kahvaltı dahil çift kişi 185 Euro+KDV’den başlayan fiyatlarla keyifli bir tatil fırsatı sunuyor.

Maçka Park’ının yanıbaşında ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki konumuyla fark yaratan Hilton ParkSA, kahvaltı dahil çift kişi 140 Euro+KDV’den başlayan fiyatlarıyla Kurban Bayramı’nda misafirlerine konforlu bir konaklama sağlıyor. Muhteşem Boğaz manzarasısıyla Cloud 7 Restaurant, Terrace & Bar’da Türk ve Dünya mutfaklarının en leziz örneklerini sunan Hilton ParkSA, yenilenen odalarının yanı sıra yenilenen spor merkeziyle de misafirlerine bayram boyunca stresinden uzaklaşarak zinde kalabilecekleri donanımla bir ortam sunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon şartları için:

Hilton İstanbul: 0 212 315 60 00
Conrad İstanbul: 0 212 310 25 25
Hilton ParkSA: 0 212 310 12 00