Beymen “Beymen Chocolate” ile alışverişte tatlı bir sayfa açıyor. İsviçreli uzmanların önderliğinde, orijinal reçetelere bağlı kalınarak, hazırlanan Beymen Pralines, Spesyal Truffles, Beymen Basic, Spesyal Meyveli – Kurabiye Grubu, Beymen Limited Edition ve Beymen Bars; 6 grup ve onların çeşitlemelerinden oluşan 17 farklı çikolatasıyla, Beymen’lerde satışa sunuluyor.

Beymen Chocolate farklı lezzetleri ve eşsiz tatlarıyla her zevke hitap ederken, özel kişilere özel ikramda bulunmak, sevdiklerini ve kendilerini bu eşsiz lezzetle mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasına girmeye hazırlanıyor.

Satışa sunulan mağazalar: Beymen Akmerkez, Beymen Nişantaşı, Beymen Istinye Park, Beymen Kavaklıdere

Mayalardan günümüze kadar uzanan bir yolculuk: Çikolata

Mayalar tarafından M.S. 600 yılında kral içeceği olarak hazırlanmaya başlanan çikolata, günümüzde eşsiz tadının yanı sıra, beyne endorfin salgılatarak yiyenlere mutluluk vermesiyle biliniyor. İçeriğindeki “catechin” adlı antioksidan maddenin kansere ve kalp hastalıklarına karşı korunma sağladığı çikolata, vücuda ihtiyaç duyduğu magnezyum, demir ve kalsiyumu da kazandırıyor.

Beymen Pralines:

Fıstıklı Krokanlı (Sütlü & Bitter), Kahve Dolgulu (Sütlü & Bitter), Pralin – Hindistan Cevizli Dolgulu (Sütlü & Bitter), Karamel Dolgulu (Sütlü & Bitter), Pralin Kıtır Dolgulu (Sütlü & Bitter)

Spesyal Truffles:

Truffles Viskili (Sütlü & Bitter), Truffels Acıbadem Likörlü (Sütlü & Bitter), Truffles Alkolsüz (Sütlü & Bitter)

Beymen Basic:

Madlen (Sütlü & Bitter), Naneli Bitter

Spesyal Meyveli – Kurabiye Grubu:

Spesyal Portakallı Çikolata Bitter, Spesyal Limonlu Çikolata Bitter, Swiss Çikolatalı Kurabiye

Beymen Limited Edition:

Badem Gold Draje, Badem Silver Draje, Lokumlu Bitter

Beymen Bars:

Büyük Bar: Madlen (Sütlü & Bitter), Fındıklı Sütlü, Fıstıklı Sütlü

Küçük Bar: Fındıklı Sütlü, Fıstıklı Sütlü

Sütte Eriyen Küp

Beymen-Limited-EditionSpesyal-TrufflesBeymen-Pralines