Makyaj yapmayı seviyorsanız, 5 dakikada makyaj nasıl yapılır? resimli anlatım makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.Bu makyajın süresi yalnızca 5-10 dakikadır.

Öncelikle temiz bir yüzle makyaja başlayın. Bunun için yüzünüzü yıkayın, havluyla kurulayın. Yüzünüze nemlendirici sürün.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(1)

Concealer yani kapatıcı ile göz altı morluklarınızı, sivilce lekelerinizi ve diğer cilt kusurlarınızı gizleyin. Bunun için yüzünüze bir miktar concealer sürüp, parmaklarınızla dağıtın.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(2)

Cilt tonunuza uygun olan bir fondöteni, noktalar halinde cildinize sürün, daha sonra parmaklarınızla veya makyaj süngeri ile fondöteni yüzünüze uygulayın.
Fondötenin rengini belirlemek için bileğinize bir miktar fondöten sürüp test edebilirsiniz.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(3)5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(11)

Büyük bir makyaj fırçası ile elmacık kemiklerine bronzlaştırıcı sürün. Böylece daha belirgin elmacık kemiklerine kavuşacaksınız.
Ardından yine elmacık kemiklerine pembe tonlarında bir allık uygulayın.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(5)

Göz kapaklarınıza ince bir eyeliner çekin.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(12)

Kirpiklerinizi kıvırın. Alt ve üst kirpiklerinize bir kaç kat rimel sürün.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(6)5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(7)

Kaşlarınızı fırçalayın, dilerseniz kaş kalemi ile kaşlar arasındaki boşlukları doldurun.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(8)

Doğal bir görünüm için nude tonlarında rujla dudaklarınızı boyayın.5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(9)

İşte doğal ve güzel görünüme kavuştunuz!

 

İlgili Konular

Doğal Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Tıklayınız

Doğal Makyaj Malzemesi Yapılışı İçin Tarifler Tıklayınız

Adım Adım No Makeup Makeup Makyajı Yapımı Tıklayınız

5_dakikada_makyaj_nasil_yapilir_resimli_anlatim(10)