Obre saç, dipleri farklı, uçları farklı 2 renkten oluşan saça denir, ombre tırnak da 2 veya daha fazla oje ile tırnakların boyanması sonucu oluşan tırnaklardır. Ombre oje nasıl yapılır? resimli anlatım makalemizde aşama aşama bu ojenin yapılışına yer verdik.

Ombre tırnak nasıl yapılır?
Malzemeler
1- Makyaj süngeri veya normal bulaşık süngeri
2-Farklı renkte ojeler
3- Pamuklu çubuk
4- Parlatıcı oje
5-Baz olarak kullanmak için beyaz oje

Yapılışı
1.Adım
Tırnaklarınızı beyaz oje ile boyayın.

2.Adım
Tırnakta hangi oje renginin kalmasını istiyorsanız o oje renklerini sırayla süngere sürün. 2-3 renk kullanabilir, aynı renk ojeyi, süngere üst üste 2-3 kat sürebilirsiniz . (süngerin dip kısmını kullanırsanız daha rahat edersiniz)

3.Adım
Ojenin süngerde kuruması için biraz bekleyin, yalnız ojeyi süngerde çok kurutmayın, sürülecek kıvamda olmalı.

4. Adım
Süngeri tırnaklara uygulayın.

5.Adım
Süngeri tekrar boyayıp, tekrar tırnaklarınıza uygulayın.
Tüm tırnaklar bitene kadar işleme devam edin.

6.Adım
Aseton ve kulak çubuğu yardımı ile oje bulaşan yerleri temizleyin.

7.Adım
Oje bulaşmış parmakları silerken ombre ojeniz kuruyacak. Oje kuruduğunda üzerine parlatıcı oje geçip, rengi sabitleyin.

ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (1) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (2) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (3) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (4) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (5)ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (1) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (2) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (3) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (4) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (5) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (6) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (7) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (8) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (9) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (10) ombre_oje_nasil_yapilir_resimli_anlatim (11)

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.