Kısa sürede güzelleşmek ister misiniz? 5 dakikada hızlı makyaj nasıl yapılır? resimli makalemiz kısa sürede güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak ipuçları veriyor…
hizli_makyaj_nasil_yapilir (1)
Fondöten uygulayın. Şayet sivilceli, sorunlu bir cildiniz varsa, likit fondöteni, pürüzsüz sorunsuz bir teniniz var ise sadece lekeleri kapatmak için mineral içeren hafif bir fondöten tercih edin.

hizli_makyaj_nasil_yapilir (2)
Koyu halkaları gizleyin. Bu uygulama pek çok kişi için zorunluluktur. Concealer göz altı morluklarınızı kapatmak için idealdir. Concealer göz altı çizgilerinin görünümünü azaltan,gölgeleri gizleyen ,morlukları kamufle eden likit bir makyaj malzemesidir.

hizli_makyaj_nasil_yapilir (3)
Göz kapaklarınıza da concealerı sürün. Ardından açık renk bir göz farını göz kapaklarınıza uygulayın. Açık renk göz farları gözlerinizin daha canlı gözükmesini sağlar ve güzelliğini vurgular.
Gümüş mavi göz farı ile göz kapaklarınızı boyayın, bunun ardından dilerseniz kaş altlarınıza pembe farda sürebilirsiniz.

hizli_makyaj_nasil_yapilir (4)

hizli_makyaj_nasil_yapilir (5)

hizli_makyaj_nasil_yapilir (6)

hizli_makyaj_nasil_yapilir (7)

hizli_makyaj_nasil_yapilir (8)
Gri eyelinerla veya kalemle kuyruklu eyelinerı göz kapaklarınıza çekin.
Ardından rimel sürün.

hizli_makyaj_nasil_yapilir (9)
En sonunda dudağınıza nude rengi bir ruj sürüp, makyajınızı tamamlayın.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.