Buğulu gözlerin modası hiç geçmez. Adım adım dumanlı göz makyajı nasıl yapılır? makalemiz resimli olarak size buğulu göz makyaj yapımı hakkında bilgiler veriyor.
Dumanlı göz makyajı için ihtiyacınız olan şeyler; primer, siyah göz kalemi, rimel, nude rengi bir ruj ve fondöten.

dumanli_goz_makyaji (1)Cildinize teninize uygun bir fondöten sürün. Bu fondöteni sürerken tüm yüzünüze eşit bir şekilde dağıtmaya dikkat edin.Göz kapaklarına primer uygulayın.

dumanli_goz_makyaji (2)Üst kirpiklerinizin diplerine ve alt kirpiklerinizin diplerine kalem çekin.Aplikatör yardımıyla bunu dağıtın.Buğulu göz makyajında sürülen kalemin dağıtımı çok mühimdir. Koyudan açığa doğru geçiş olmalı

dumanli_goz_makyaji (3)Göz kapağınıza resimdeki tonda gri bir far uygulayın, göz kapaklarının dış köşelerine ise siyah.Kirpiklerinize dilediğiniz rimelden birkaç kat sürün.

dumanli_goz_makyaji (4)Hafif pembe renk bir allıkla yanaklarınızı renklendirin.

dumanli_goz_makyaji (5)Dumanlı göz makyajında gözler ön planda olucağından dudağınıza yalnızca nude tonlarında bir ruj veya yalnızca parlatıcı uygulayın.

dumanli_goz_makyaji (6)

Makyajımız bitmiştir. İşte bu kadar!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.