Jennifier Lopez ünlü latin şarkıcısıdır. Adım adım Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır? makalemizde 17 aşamada bu makyajın yapılışını anlattık.

1.Adım
İlk olarak cildinizi makyaja hazırlamak için makyaj bazını fırça yardımıyla cilde eşit olarak homojen şekilde uygulayın. (makeup forever makyaj bazını kullanabilirsiniz)
Bu baz sayesinde üzerine süreceğiniz fondötenin kalıcılığı da 3 kat artacaktır.
Çok fazla kalın uygulamanıza gerek yok, ince uygulama yeterlidir.

2.Adım
Yine aynı fırça ile cildinize renkli bir nemlendirici uygulayın. (nars marka nemli renklendirici olabilir)

3. Adım
Göz kapaklarınıza göz için makyaj bazını uygulayın. Göz kapaklarınıza hafif şekilde sürüp, elinizle eşit şekilde dağıtın. Baz sayesinde göz makyajızınız uzun süre dayanacaktır. Makyaj bazı sayesinde gece boyunca makyajızınızda bir bozulma olmayacaktır. (nars marka veya diğer herhangi kaliteli marka göz bazı kullanabilirsiniz)

4.Adım
Jennifer Lopez göz makyajına “makeup for ever artist shadow 1-514” highlighterı göz farı ile fırça yardımıyla göz pınarından hafif içeri doğru, ufak noktada dağıtın.

5.Adım
Göz kapaklarına ilk olarak make up for ever aqua shadow 4E kirpik dibine hafifçe uygulayıp, göz fırçasıyla aşağıdan yukarı doğru dağıtın. Aqua shadow yerine herhangi bir kalem far da olur.

6.Adım
“Nars sheer shimmer eyeshadow ashes to ashes” marka göz farı ile çok fazla kaş altına doğru çıkmadan göz kapağının crease bölgesi dediğimiz alana yani göz kapağı çevresine farı eşit şekilde dağıtın.

7.Adım
Nars matte eyeshadow bengali göz farı ile makyajızmıza devam ediyoruz. Bu far ile gözün iç kısmına değil, dış kısmına hafif bir gölge verin. Yoğun bir rengi olduğundan farı azar azar kullanın.

8.Adım
“Make up forever aqua eye 2l pearly brown” marka göz kalemi ile alt göz kirpiklerinin dibine, gözün içine doğru hafif şekilde kalemi sürün. Hafifiçe gözün dışına da taşırın ve fırça ile dağıtıp, buğulu smokey eyes etkisi sağlayın.

9.Adım
Yine “Nars matte eyeshadow bengali” ile göz altındaki smokey eyes görüntüsünü biraz daha derinleştirin. Yani bu farı alt göz kirpik diplerinize sürün. Yumuşak dumanlı bir geçiş verin.

10.Adım
Göz altlarınıza, fırça ile likit concealer uygulayın. Concealerı sürerken hafifçe yanak bölgesine doğru inip sürersek yüzü daha boyutlandırmış ve ışıklı bir görüntü yakalamış oluruz.

11.Adım
Kirpiklerinizi kıvırın. İyi marka bir rimel ile kirpiklerinize maskara sürün.

12.Adım
Gözlerinize tekli takma kirpikler takın. (makeup for ever single eye lash 154 ) marka olabilir. Kısa kirpikleri gözün içine, orta olanları ise gözün dışına takın.

13.Adım
Kaşları kaş tarama fırçası ile hafifçe tarayın.
“Make up for ever eye brow 4” makyaj kalemi ile kaşı şekillendirin.

14.Adım
Nars bronzing powder casino veya herhangi bir bronz etkisi veren pudra ile yüzü kontürleyin. Fırçayı tam elmacık kemiğinin altından uygulayın. Allığı elmacık kemiğine koyup, elmacık kemiğinden hizalayıp allığı öyle dağıtın.

15.Adım
Nars orgasm illuminator ile yüze aydınlatıcı uygulayın. Bunu elmacık kemiğine sürdüğümüz allığın üzerine doğru ince şekilde sürün.

16.Adım
“Nars copacabana illuminator” highlighterı şakaklara doğru sürün.

17.Adım
Jennifer Lopez dudak makyajı için “Nars satin lip pencil floralies” ile dudaklarınıza kalem çekin.
Makeup for ever glossy ful ruj sürün.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir