Son günlerde tüm dikkatler Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Elçin Sangu’nun üzerinde. Saçı, makyajı, ten rengi hayranları tarafından hepsi oldukça merak ediliyor. Adım Adım Elçin Sangu makyajı nasıl yapılır? makalemizde bu ünlünün makyajının yapılışı anlattık.

Adım adım Kiralık Aşk Defne makyajı nasıl yapılır?
1.Adım
Elçin Sangu oldukça açık bir ten rengine sahiptir. Nars all day luminous weightless fondötenü ceylan rengini, makyaj fırçanızla tüm yüzünüze uygulayın. (Bu renkte olan herhangi bir kaliteli fondöten de olabilir)

2.Adım
“Mac prep + prime highlighter – bright forecast” ile göz altlarınızdaki morlukları kapatın. (başka highlighter de kullanabilirsiniz)

3.Adım
“kryolan concealer circle no 3” marka concealerındaki renkleri karıştırıp yine göz altına sürün. ( iyi marka başka concealer da olabilir)

4.Adım
“Melt the dark matter” marka unseen rengi ile veya normal bir bronzerla yahut sıcak kahve tonlarında herhangi bir göz farı ile Kiralık Aşk Defne göz makyajını yapmaya başlayın. Bu farı uygulamadan önce göz kapaklarınıza primer de sürebilirsiniz. Far fırçanızı bu fara batırın ve gözün dış köşesine sürün, crease yani gözün katlanma bölgesi boyunca gel git yapıp sürün. Fakat göz pınarına çok sürmeyin, yoğunluk gözün dış kısmında olsun.

5.Adım
“Coastal Scents paleti 188 numaralı rengi” far fırçanızla az önceki sürdüğünüz farın üzerine çok hafifçe uygulayıp, daha canlı bir ton elde edin. Coastal scents 188 turuncu renk bir göz farıdır, Elçin Sangu göz makyajı için bu tonda başka marka bir göz farı da kullanabilirsiniz.
M.A.C carbon rengi göz farı yahut bu tonda kömür siyahı başka far ile gözün dış kısmını bulup içeri doğru farı uygulayın. Göz pınarına, iç köşeye kadar asla gelmeyin.
Göz kapağının ortasından gözün dışına doğru üçgen şekli oluşturun (Yalnız şunu unutmayın farı dışarı taşırmak yok çünkü kedi gözü makyaj yapmayacağız)

6.Adım
Coastal scents 188 turuncu rengi hafifçe sürdüğünüz siyah farın üzerine hafifçe uygulayın.

7.Adım
Yine M.A.C carbon farı üst göz kapağının bitiş kısmının kirpik diplerine sürün.

8.Adım
Far fırçasını M.A.C far Soba rengine batırın, ve göz kapağının ortasından bitiş kısmına doğru uygulayıp, renklerde yumuşatma ve geçiş sağlayın.

9.Adım
“Melt the dark matter” marka unseen rengini alt kirpik diplerine sürün.

10.Adım
kryolan kajal pencil 905 numarayı veya beyaz bir göz kalemini alt göz kapağının iç kısmına ve gözün üst iç bitiş kısmına sürün.

11.Adım
the body matte kajal ile alt kirpik diplerine bu beyaz kalemi uygulayın.

12. Adım
Bobi brown long wear gel eyeliner yahut herhangi bir jel eyelinerı, göz pınarından başlayarak üst göz kapağına sürün.Eyeliner inceden hafif kalına doğru gitmeli ve kuyruk oluşturmamalı, dışarı taşmamalı.

13.Adım
Transparan pudrayı tüm yüze sürün.

14. Adım
Dolgunlaştırıcı ve uzun gösteren kaliteli bir rimeli alt ve üst kirpiklerinize sürün.

15.Adım
Gözünüze dilerseniz takma kirpik takabilirsiniz. Biz kryolan 93+61 takma kirpiği kullandık.

16.Adım
Bourjois bronz pudra yahut bu tonda olan başka bir bronz pudrayı elmacık kemiklerinizden şakaklara doğru sürün.

17.Adım
Makeup Revolution allık paletinde pembe allıkla elmacık kemiklerinizi boyayın.

18.Adım
Kiralık aşk defne ruju için Rimmel London Kate Moss 43 numara ruju dudaklarınıza uygulayın. üzerine L’oreal Paris Extra Ordinaire Ruj 600 nolu ruju sürün.

Kullandığımız makyaj ürünleri şunlardır; (google görsellerde bu  makyaj ürünlerini aratıp, benzer renkte başka bir markadaki ürünü de kullanabilirsiniz)
Nars All DayLuminous Weightless foundation Ceylan
Kryolan concealer circle no:3
Melt The Dark Matter palet
M.A.C Soba ve Carbon far
Oriflame Giordani Gold Pudra Transparan
Oriflame Giordani Gold Maskara
Rimmel London Kate Moss Ruj: 43
L’oreal Paris Extra Ordinaire Ruj 600
Makeup Revolution allık paleti
Bourjois bronzer

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.