AVON'dan AZRA AKIN ile Bahar Trendleri - I | 1Baharın rengi: YEŞİL
Bu baharın vazgeçilmez rengi yeşil. Yeni sezonda baharın uyanışını makyajınıza yansıtın!

Gözlerinizde yeşilin farklı tonlarında göz farı kullanın, kirpiklerinizde bir kat maskara kullanarak, makyajınızı doğal tonlarla tamamlayın. Saçlarınızı doğal halinde bırakın. Aksesuar olarak kullanacağınız uzun bir kolye ve birkaç sıra bilezik ile işte bu baharın moda ikonu oldunuz bile!

AZRA’DAN GÜZELLİK SIRRI:
“Avon Big Colour Çift Taraflı Kalem Far”ın (Green Dream and Hint of Mint) açık yeşil rengini göz kapağınızın üzerine uygulayın. Koyu yeşil rengini de göz kapağınızın dış kısımlarına uygulayın. Kirpiklerinize bir kat Avon SuperCurlacious Maskara uygulayarak makyajınızda doğal güzelliğinizi vurgulayın. Saçlarınızı da doğal halinde bırakarak görünümünüzü tamamlayın. Aksesuar olarak kullanacağınız uzun bir kolye ve birkaç sıra bilezik ile bu baharın moda ikonu oldunuz bile!

ÖNERİLEN ÜRÜNLER:

Avon Big Colour Çift Taraflı Kalem Far (Green Dream and Hint of Mint)
Ürün fiyatı: %50 İNDİRİM! 23,00TL yerine SADECE 11,50TL!

Avon SuperCurlacious Maskara (Black/Brown)
Ürün fiyatı: %50 İNDİRİM! 23,50TL yerine SADECE 11,70TL!

Avon Ella Longline Kolye
Pirinç kaplama kolye, seramik ve akrilik boncuklarla dekore edilmiştir. Yaklaşık uzunluğu 70cm, kolye ucu yaklaşık 16,3cm’dir.
Ürün fiyatı: %35 İNDİRİM! 22,00TL yerine SADECE 14,00TL!

Kaeya Bilezik Seti
Set, iki adet pirinç kaplama bilezikten oluşur. Bileziklerden biri 2mm kalınlığındadır ve dekoratif aksesuarı vardır. Diğer bilezik hafif kabartmalı çiçek desenlerine sahiptir ve turkuaz rengi kaplamadır.
Ürün fiyatı: %35 İNDİRİM! 28,00TL yerine SADECE 18,00TL!