Bayrama özel bakım paketiniz hazır! | 1Bayrama girerken eksiklerinizi almayı son dakikaya bırakmayın.Sizin için seçtiğimiz hem pratik hem kurtarıcı olacak bu ürünleri alışveriş sepetinize şimdiden ekleyin !

Murad Vitamin C Infusion Home Facial Kit – C Vitaminli Haftalık Bakım Kürü :

Oldukça sıcak bir yazdan çıktıktan sonra bayram öncesi ilgiyi fazlasıyla hakeden cildinize tek seferde uygulayıp etkisini anında görebileceğiniz bir bakım uygulamanın tam zamanı! Murad Vitamin C Infusion Home Facial Kit – C Vitaminli Haftalık Bakım Kürü ciltteki ton farklılıklarını düzenlemek ve cildin elastikiyet artışını sağlamak için geliştirildi.Üstelik bu bakım kiti ile dünyaca ünlü Murad Spalarında uygulanan profesyonel bakımı evde uygulayabilme şansına sahip olacaksınız !

Yetkili Eczanelerde Fiyat: 225 TL

MURAD’DAN BAYRAMA ÖZEL SAĞLIKLI GÜZELLİK FIRSATI; 3 AL 2 ÖDE**
Eylül sonuna kadar alacağınız 3 Murad ürününden sadece 2’sini ödeyin diğeri bizden hediye!

John Frieda Frizz-Ease Wind Down Relaxing Creme – Düzleştirici Ve Rahatlatıcı Bakım Kremi:

Bayram öncesi kuaför telaşına girmek istemeyenlere çok özel bir çözüm önerimiz var! Hollywood ünlülerinin saç artisti John Frieda’dan, asi saçlarınızı ve karışık buklelerinizi yumuşatarak, düz saçlara sahip olmanıza yardımcı mucize bir ürün! Frizz-Ease Wind Down Relaxing Creme – Düzleştirici ve Rahatlatıcı Bakım Kremi, saçta yapışkan ve sert bir his bırakmadan, en zor şekil alan saç tiplerini ve bukleleri bile düzleştirmeyi destekler. Aloe Vera ve E Vitamini içeren güçlü formülü ile saçı yumuşatmaya, pürüzsüzleştirmeye ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

Yetkili Eczane ve Mağaza Zincirlerinde Fiyat : 24 TL

Bayrama özel bakım paketiniz hazır! | 2Complete Salon Manicure – Sadece Bir OJE ile Komple Bir Manikür İçin:

Ojeniz hem astar ve cila kat özelliğine, hem uzatıcı ve güçlendirici bakıma, hem de göz alıcı moda renklere sahip olsun istemez misiniz? Amerika’nın tırnak bakımında 1 numaralı markası Sally Hansen’ın en yeni oje serisi Complete Salon Manicure ojeleri bütün bu özellikleri tek bir şişede topladı. İçeriğindeki Time-Release teknolojisi ile 10 güne kadar dayanıklı oje ve etkili bir bakım sunuyor. Üstelik özel fırçası ile tek hamlede tüm tırnağa sürmek de mümkün!

Yetkili Eczanelerde Fiyat: 11 TL

Blistex Lip Splash SPF 15 – Bilyeli Dudak Nemlendiricisi

Dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi sağlayarak serinleten, aynı zamanda da makyajınızın tamamlayıcısı olacak kadar doğal bir ışıltı sağlayan, üstelik bayrama özel tatil programınızda dudaklarınızı güneşten de koruyacak vazgeçilmez bir ürün denemeye ne dersiniz? Tüm bu benzersiz özellikleriyle Blistex Lip Splash SPF 15 – Bilyeli Dudak Nemlendiricisi bu bayram dudaklarınızdan hiç eksik olmayacak!

Yetkili Eczanelerde Fiyat : 11 TL

Arm&Hammer Advanced Whitening – 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu

Her bayram olduğu gibi bu bayramda evler tatlılarla donatılacak! Peki ya dişleriniz ? Amerika’nın 155 yıldır klasikleşen markalarından biri haline gelen ve en çok satanları arasında yer alan Arm&Hammer, diş minesine zarar vermeden 3 tona kadar daha beyaz bir görünüm sağlıyor. Bu bayram korkusuzca ve doyasıya tatlı yemek için şimdiden dişlerinizi “O” na emanet edin !

Yetkili Eczanelerde Fiyat : 12 TL