Blistex MedPlus | 1Bu kış bakımınızla dudak ısırtın

Kışın aylarının getirdiği kötü süprizlerden biri olan dudak çatlamaları, kendini göstermeye başlıyor. Dudak bakımızı asla ihmal etmeyin ve güzelliğinize verdiğiniz önceliği Blistex MedPlus ile dudaklarınıza taşıyın.

Dudak bakımında dünya devlerinden olan Blistex’ten dudaklarınıza medikal bir çözüm sunan MedPlus – Hasar Görmüş Dudaklara Yoğun Bakım ve Koruma etkili formülüyle dudaklara sürüldüğü andan itibaren hissedilen bir rahatlama ve yoğun bir bakım sağlıyor. İçeriğindeki Eucalyptus, Menthol ve Campor ile hasar görmüş, nem dengesini kaybetmiş dudaklara anında nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı oluyor. Dudak yüzeyini nemlendirici ve koruyucu bir bariyer ile kaplayarak uzun süreli bir bakımı destekliyor.

Kışa Girerken ;

Dudaklarınızın bakımlı ve güzel görünmesini istiyorsanız öncelikle kurumuş ve çatlamış olmamalarını sağlamalısınız. Unutmayın ki dudaklar yüzünüzün en dikkat çeken noktasıdır. Bunun için yanınızda taşıyacağınız Blistex MedPlus’ı gerektiğinde sürmeniz yeterli olacaktır.

Dudaklarınız çatlamış ve kurumuş ise rujunuzu sürmeden önce Blistex MedPlus sürün. Bu durumda dudaklarınız nemlenip, rujunuzu daha iyi taşıyacaktır.

Blistex MedPlus – Hasar Görmüş Dudaklara Yoğun Bakım ve Koruma Fiyatı: 7,5 TL