2007 yılında Gisele Bündchen tarafından uygulanan ombre saç kadınlar tarafından çok benimsendi ve o zamandan bugünlere ombrenin modası hiç geçmedi. Colombre saç nasıl yapılır? resimli makalemizde ise yine ombre saçtan esinlenerek ortaya çıkmış yeni bir saç akımı var.
Colombré saçta aynı ombrede olduğu gibi saçın dipleri kendi saç rengimizde kalıyor, saçın ortasından uçlarına doğru ise saç çeşitli renklerde boyanıp, adeta gökkuşağı gibi renkli ve cezbedici bir saç ortaya çıkıyor. Bugünkü güzellik köşemizde saç tebeşiri ile yapabileceğiniz colombré saça örnek verdik, bu saçtan sıkıldığınızda istediğiniz zaman yıkayıp, saçınızı eski hale döndürebiliyorsunuz.
Özellikle saçlarında değişiklik yapmak isteyenler için ideal bir yol!
Veya dilerseniz aşağıdaki en alttaki resimdeki gibi çeşitli renklerdeki, renkli saç boyaları ile  fırça yardımıyla saçınızı boyayarak da colombré saçlara kavuşabilirsiniz.
Malzemeler
Saç tebeşiri
Saç spreyi
Havlu
Eldiven

Colombré saç yapımı için 3 aşama

1.Adım
Saçınızı 4-5 tutama ayırıp, başınıza saç klipsi ile tutturun.

2.Adım
Saç tebeşirini biraz suyla ıslatın ve saçınızdan küçük bir tutam alıp saçın ortasından uçlarına kadar tebeşiri sürün.
Daha yoğun renk için işlemi bir kaç kez tekrarlayabilirsiniz.
Tebeşiri saça sürüp, aldığınız tutamda işiniz bittikten sonra saç spreyini sıkıp, rengin saçta daha uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz.

3.Adım
Tüm saçınız istediğiniz renge kavuşana kadar saçları tebeşirlemeye devam edin!

Saç Tebeşiri Nasıl Kullanılır, Uygulanır? Tıklayınız

colombre_sac_nasil_yapilir (1)colombre_sac_nasil_yapilir (8)colombre_sac_nasil_yapilir (4) colombre_sac_nasil_yapilir (2) colombre_sac_nasil_yapilir (5) colombre_sac_nasil_yapilir (6) colombre_sac_nasil_yapilir (7)colombre_sac_nasil_yapilir (3)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.