Yeni yılda sevdiklerinize sağlıklı bir cilt hediye edin!

Dermalogica’nın en çok sevilen ödüllü ürünlerinden Daily Microfoliant, yılbaşına özel kutusu içinde temizleyici ve nemlendirici hediyeli!

Dermalogica’nın en çok sevilen günlük peeling ürünü Daily Microfoliant yılbaşına özel hediyeli kutusuyla satışta! Daily Microfoliant özel kutusunu alan herkese tüm cilt durumlarının kullanabileceği temizleyici Special Cleansing Gel ve yağsız nemlendirici Active Moist ürünlerinin deneme boyları hediye ediliyor. Yeni yılda sevdiklerinizi ve kendinizi sağlıklı bir ciltle ödüllendirin.

Daily Microfoliant ile Günlük Ekfoliasyonda Devrim

Doğru cilt bakımının sağlıklı yaşamın en önemli bileşenlerinden biri olduğuna inanan Dermalogica’nın her gün kullanılabilecek kadar ince dokulu doğal bir peeling ürünü olan Daily Microfoliant, cilde uygulandığında mikro düzeyde eksfoliasyon gerçekleştirerek ciltte gözle görülür bir şekilde daha yumuşak, daha parlak bir görünüm sağlıyor.

Formülündeki ayı üzümü, meyankökü, greyfurt ve aspergillus ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı olan Daily Microfoliant, pirinç kepeği özlerinden oluşan aktif içeriğiyle ölü derinin atılıp cildin yenilenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki yulaf, gingko ve yeşil çay karışımı ise cildi rahatlatır.

Daily Microfoliant Dermalogica | 1

Kullanımı

Daily Microfoliant hergün temizleyici sonrası (ikinci temizlemeden sonra) kullanılabilir. Kuru toz halinde olan Daily Microfoliant avuç içinde su ile karıştırılır; tanecikler tamamen erir ve toz hafif köpüklü bir kıvama getirilir. Dairesel hareketlerle, bir dakika süreyle nazikçe masaj yapılarak cilde uygulanır ve ciltten durulanır.

Fiyatı: 160,50 TL – 75 gr