Yeni yıla sağlıklı ve bakımlı bir cilt ile girebilmeniz için Dermalogica Kasım ayında müthiş bir fırsat sunuyor : 1’i nemlendirici olmak üzere 3 Dermalogica ürünü alan herkes farklı cilt bakım ihtiyaçlarına cevap veren çok özel 3’lü yılbaşı setlerine ücretsiz sahip olabilecek.

Dermalogica yılbaşına özel renkli kutular içinde ürün setleri hazırladı. Üstelik 1’i nemlendirici olmak üzere 3 Dermalogica ürünü alan herkes, bu setlerden dilediğine ücretsiz sahip olabilecek. Dermalogica’nın 3 çeşidi bulunan yılbaşı kutuları farklı cilt bakım ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Kırmızı renkli Precleanse hediye setinde cilt temizliğinin ilk adımı olan Precleanse ürününün orijinal boyu ile tüm cilt tiplerinin kullanabileceği temizleyici Special Cleansing Gel ve tonik Multi-Active Toner’ın seyahat boyları yer alıyor.

Yılbaşı kutularının ikincisi mavi renkli Gentle Cream Exfoliant hediye seti. Bu kutunun içinde hassas ciltler için özel Gentle Cream Exfoliant’ın orijinal boyunun yanı sıra tüm cilt durumlarının kullanabileceği nemlendirici maske Skin Hydrating Masque ve kuru ciltlere maksimum düzeyde nem ve canlılık sağlayan destekleyici ürün Skin Hydrating Booster’ın seyahat boyları yer alıyor.

Dermalogica’nın yeşil renkli üçüncü hediye seti olan Intensive Eye Repair, göz bakımı için ihtiyaç duyulan her şeyi içeriyor. Kutunun içinde orijinal boy göz bakım kremi Intensive Eye Repair ile seyahat boy SPF 15 güneş korumalı, ışıltı veren göz bakım kremi Total Eye Care ve göz makyaj temizleyicisi Soothing Eye Make Up Remover yer alıyor.

Dermalogica’nın bu çok renkli yılbaşı fırsatını kaçırmayın!

Dermalogica’dan rengarenk erken yılbaşı hediyesi! | 1