Dermalogica’nın Çift Temizleme Rutini ile Sağlıklı Bir Cilt için İlk Adımı Atın! | 1Sağlıklı bir cilde sahip olmanın ilk koşulu şüphesiz temizlikten geçiyor. Sağlıklı bir cilt için ilk ve en önemli adım olan temizlik, Dermalogica Çift Temizleme Rutini ile daha da etkili hale geliyor.

Gün içinde makyaj, hava kirliliği, kimyasal içerikler bulunan güneş filtreleri gibi birçok faktör cildimizi olumsuz yönde etkiliyor. Bu etkileri cildimizden söküp atmak ve ölü deri hücrelerinden kurtulmak için Dermalogica, sabah ve akşamları mutlaka Çift Temizleme Rutini’ne uyulmasını öneriyor.

Birçoğumuz temizleyiciyi sabah ve akşam birer kez kullanarak cildimizi temizleyebildiğimizi sanırız. Halbuki yüzümüzü kurularken havluya geçen makyaj kalıntıları bunun tam tersini söyler. Bu sebeple, Dermalogica ilk temizlemenin ardından mutlaka ikinci bir temizlemenin de gerekli olduğunda ısrarcıdır. Aksi halde, gözenekleri tam anlamıyla açılmamış, yeteri kadar temizlenmemiş bir cilde uygulayacağınız tonik veya nemlendirici gibi diğer bakım ürünleri de yeteri kadar etkili olamayacaktır.

Dermalogica Çift Temizleme Rutini’nin ilk adımı Precleanse, ciltteki yağ fazlasını, makyaj, güneş filtreleri gibi yağ bazlı kirleri cildinizden atarak ikinci temizleme için önerilen Dermalogica temizleyicisinin daha derinlemesine ve daha etkili temizlik yapmasını sağlar.

Dermalogica Çift Temizleme Rutini’nin ikinci ve son aşaması cilt tipinize uygun bir Dermalogica temizleyicisi seçmekten geçer. Yağlı, kuru veya hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Dermalogica temizleyicileri hiçbir şekilde sabun içermez.

Dermalogica’dan Temizleyiciniz Hediye!

Dermalogica cilt temizliğine özen gösterenlere büyük fırsat sunuyor. Ekim ve Kasım aylarında biri MediBac Clearing System™ serisine ait olmak üzere 3 Dermalogica ürünü alan herkese cilt tipine uygun Dermalogica temizleyicisi hediye ediliyor!

Dermalogica Temizleyicileri

Precleanse – Tüm cilt durumları
Dermalogica Çift Temizleme rutininizin ilk adımıdır. Bu bitkisel bazlı temizleme yağı, sebumu (cilt yağını), güneş filtrelerini, suya dayanıklı makyajı ve ciltte gün içerisinde biriken çevresel kirleri söküp atar. Yağ bazlı kirleri cildinizden temizlemek için cildinizi su ile durulayın. Bu işlem, ikinci temizleme için önerilen Dermalogica temizleyicisinin daha derinlemesine ve daha etkili temizleme yapmasını sağlar.

Fiyatı: 100 TL

Essential Cleansing Solution – Kuru ve zamansız yaşlanan ciltler
Mümkün olabilecek en nazik şekilde tüm makyajı ve cilt birikimlerine etkili temizlik sağlayan süt. Nemlendirici yalancı safran, yağ ve tamamıyla durulanan bitkisel özler ile cilde yumuşaklık, ferahlık sağlar. Parfüm ve suni renklendirici içermez. Suda çözünebilmesi, kolay durulanmasını sağlar. Sabah akşam yüz ve boyuna hafif masaj ile uygulanır, ılık su ile durulanır. Kuru / çok kuru ciltlere önerilir.

Fiyatı: 94 TL

Special Cleansing Gel – Tüm cilt durumları
Cildin doğal dengesini korumak üzere tasarlanmış köpüklü ve sabun içermeyen jel. Bol köpüklü kolay durulanan temizleyici, cildin ihtiyacı olan nemi koruyarak birikimlerden arındırır. Alışılmış sabunların sebep olduğu kuruluğu engeller. Makyajı ve cildi temizleyerek içeriğindeki oğulotu ile rahatlatır. Parfüm içermez. Nemli elde az miktarda temizleyici köpürtülür. Nemli yüz ve boyuna uygulanır ve ılık su ile temizlenir. Derinlemesine temizlik için işlem tekrarlanır. Duşta rahatlıkla kullanılabilir. Tüm ciltlere önerilir.

Fiyatı: 94 TL

Dermal Clay Cleanser – Yağlı Ciltler
Kaolin, mentol ve salatalık özleri içerir. Yağlı ciltte temizliği ve arındırmayı sağlayan cildi serinletici formül. Ciltteki aşırı yağı ve ölü hücre artıklarını atarak derinlemesine temizlik sağlar. Mentol ve salatalık özleri cildi sakinleştirir ve serinletir. Ciltteki fazla yağı alarak dengeler. Az miktarda avuca dökülüp nemli yüz ve boyuna uygulanır. Parmak uçlarıyla hafif masaj yapılır. Bol suyla durulanır. İşlem tekrar edilir. Göz çevresinde kullanılmaz. Yağlı ciltler ve yoğun temizlik ihtiyacı olanlar için uygundur. Aynı zamanda 5 dk. mini maske olarak da kullanılabilinir. Yağlı veya deri altında birikimleri olan ciltlere önerilir.

Fiyatı: 94 TL

Ultracalming Cleanser – Çevresel etkilere duyarlı ciltler
Hava kirliliği, sert iklim koşulları, stres, hormonal değişimler veya kozmetik alerjisi gibi çevre koşullarından etkilenmiş ciltler için rahatlatıcı, koruyucu ve nazik temizleme sağlar. Dermalogica’ya özel ‘anti-ozon kompleksi’ ile oluşabilecek kızarıklıklara karşın koruma sağlar. Özellikle çevre etkilerine duyarlı ciltlere önerilir. Az miktarda avuca dökülüp, parmak uçları ile nazikçe ve yukarı hareketlerle masaj yapılır. Göz çevresine de uygulanabilir. Bol ılık su ile durulanır veya pamuk ile ciltten temizlenir. Çevre etkilerine duyarlı ciltlere önerilir.

Fiyatı: 94 TL