Belirgin elmacık kemikleri kadınlar için günümüzün güzellik ölçütlerindendir. Elmacık kemiği makyajı resimli anlatım makalemizde elmacık kemiklerini belirginleştirme makyajın yapılışını anlattık.Geçici bir yöntem de olsa bu makyaj sayesinde elmacık kemikleriniz daha dolgun ve çekici gözükecektir.

Elmacık kemiği belirginleştirme makyajı için aydınlatma, gölgeleme tekniğini kullanacaksınız. Parmağınızı yanak kemiğine koyun, yanak kemiğinin altındaki kısım elmacık kemiğine makyaj uygulanacak yerdir.

Elmacık kemiği makyajı için malzemeler
*Gölgelendirme yapmak için mat tonlarda bronzer, fondöten, concealer yahut pudra.
*Allık
*Aydınlatıcı yahut açık tonlara far
*Makyaj fırçası

Elmacık kemiği makyajı
Elmacık kemiği belirginleştirme makyajı için önce gölgelendirme işlemiyle başlayın.
Gölgelendirme yapmak için önerdiğimiz makyaj ürünlerden birini elmacık kemiğinin altındaki hat boyunca sürün, makyaj fırçası ile bu geçişi yumuşatın.

Sıra allık uygulamaya geldi, bunun için aynanın karşısında gülümseyin, allığı, elmacık kemiğinizin üstünde belirgin noktadan şakaklarınıza doğru yatay şekilde uygulayın.

Yapacağınız son işlem ise elmacık kemiklerinizin üstüne aydınlatıcı uygulayabilirsiniz.
Fırça ile sürdüğünüz tüm renkleri yumuşatıp, makyajınızı tamamlayın.elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (1) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (2) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (3) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (4) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (5) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (6) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (7) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (8) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (9) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (10) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (11) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (12) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (13) elmacik_kemigi_makyaji_resimli_anlatim (14)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.