Piyasada bulunan kimyasalların saça ve cilde zararı artık herkesin malumu. Doğal saç kremi resimli tarif makalemizde resimlerle aşama aşama evde saç kremi yapımını anlattık.

Malzemeler
Zeytinyağı
Hindistan cevizi yağı
Avokado
Portakal
Misket Limonu
Bal
Alo vera jeldogal_sac_kremi_resimli_tarif (1)

Yapılışı
Meyve sıkıcağında portakal ve misket limonunun suyunu çıkarın.dogal_sac_kremi_resimli_tarif (2)
Avokadonun kabuklarını soyup, rendeleyip, püre haline getirin, yalnız hiç topak kalmamalı,avokado pürüzsüz bir kıvama gelmelidir, yoksa saçınızda meyve kalıntıları kalır. 2 tatlı kaşığı bal ve 3 tatlı kaşığı kaşığı aloe vera jeli içine katın. Aloe vera jeli elde etmek için, aloe vera yaprağını uzunlamasına kesip içindeki jeli çıkarabilirsiniz.
dogal_sac_kremi_resimli_tarif (3)Maskenize zeytinyağı ve hindistan cevizini de katıp , iyice karıştırın.dogal_sac_kremi_resimli_tarif (4)

Maskeniz pütürlü kaldıysa blenderdan geçirin. Üzerine streç film sarıp, buzdolabına kaldırın. Kimyasal saç kremi yerine bu tarifi uygulayın.

İlgili Konular

Doğal Şampuan Nasıl Yapılır? Resimli Tarif  Tıklayınız

Doğal Saç Detoksu Şampuanları Yapımı Tıklayınız

dogal_sac_kremi_resimli_tarif (5)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.