Fondöten seçiminizi neye göre yapıyorsunuz hanımlar, yoksa rastgele mi? Fondöten seçiminizi en doğru şekilde yapın diye sizler için 3 önemli adımı yazdık!

Yüzyıllardır modası bitmeyen bir şey varsa o da kuşkusuz güzellik! Güzellik için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz değil mi hanımlar? :) Güzelliğiniz için bizim de bir katkımız olsun istedik ve sizler için doğru fondöten seçimizi yapmanıza yardımcı olacak güzel bir yazı derledik.

Fondöten seçiminde de ne var diyebilirsiniz ancak doğru seçimi yapmadığınız takdirde cildinizde istediğiniz etkiyi göremeyebilirsiniz. Mükemmel ve pürüzsüz bir makyajın sırrı unutmayın ki fondöten seçiminden geçiyor.

Doğru fondöten seçimi yaptığınızda cildiniz adeta bir bebek gibi görünüm kazanır. O halde fondöten seçiminde 3 önemli adım neymiş birlikte görelim..

Fondöten Seçiminde 3 Önemli Adım | 1

Fondöten Seçiminde 3 Önemli Adım

Fondöteni Deneyin

Fondöten seçiminde 3 önemli adımdan biri alacağınız fondöteni denemek. Ürünü alacağınız yerde mutlaka tester ürün bulunur. Yüzünüze uygulayın ve gün boyu test edin. Bakalım yüzünüzdeki kalıcılığı, rengi ve yapısı nasıl. Eğer gün sonunda tam da istediğiniz gibiyse o fondöten sizin için ideal olabilir.

Fondöten Seçiminde 3 Önemli Adım | 2

Cildinizi Tanıyın

Fondöten seçiminizi cildinizi tanımadan karar vermeyin. Cilt yapınızı tanıyın ve cildinize uygun olanı tercih edin. Cilt yapınız çok yağlıysa daha fazla yağlanmasını engelleyecek bir ürün tercih edin. Eğer kuru bir cilt yapısına sahipseniz nemlendirme özelliği bulunan fondötenler var onları kullanın.

Boynunuza Yakın Yerde Deneyin

Kendiniz için en uygun fondöteni almayı düşünüyorsanız alacağınız fondöteni kolunuzda denemek yerine yüzünüzle boynunuz arasında kalan kısımda deneyin. Böylelikle fondöten seçiminde en doğru kararı vermiş olacaksınız.