Golden Rose ile Sevgililer Günü'nde Gözleriniz Konuşsun | 1Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose’un Terracotta Glitter Eyeshadow ve Terracotta Eyeshadow serileri ile Sevgililer Günü’nde en anlamlı gözler sizin olacak. Göz makyajınızı tamamlayan Golden Rose 3 D Fantastic Lash Mascara sürdükten sonra güne yakışan “derinlikli bakışlara” ulaşacak, makyajınızı kıpkırmızı Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick ile tamamladığınızda bu Sevgililer Günü’ne damganızı vuracaksınız.

Golden Rose Terracotta Glitter Eyeshadow özel simlerle ve ileri teknoloji ile üretilmiş mükemmel bir far serisi. Olağanüstü satenimsi dokusuyla kolayca uygulanarak, ışıl ışıl bir göz makyajıyla çekici ve etkileyici bakışlar yaratmanızı sağlıyor.

Terracotta Eyeshadow far serisi satenimsi ve yumuşak dokusu ile göz kapaklarınızda olağanüstü parlak ve hafif bir etki yaratıyor. Özel teknoloji ile üretilmiş bu ürün, uzun süre kalıcı etkisi, modaya uygun sedefli, parlak renkleriyle fark yaratıyor.

Sevgililer Günü’nde çekici görünümünüzle hayranlık uyandıracak, muhteşem renk alternatiflerine sahip bu far serilerinden asla vazgeçemeyeceksiniz.

Bu özel günde makyajınızı daha da etkileyici kılmak ise çok kolay. Golden Rose 3 D Fantastic Lash Mascara ile güne yakışan “derinlikli bakışlara” sahip olabilirsiniz.

Golden Rose 3 D Fantastic Lash Mascara geliştirilmiş yeni formülü ve son teknoloji ile üretilmiş özel tasarım esnek plastik fırçasıyla kirpikleri tek tek tarayarak dipten uca yüzde 100’e varan, maksimum kıvrılma ve olağanüstü uzun, dolgun bir görünüm sağlıyor.

İçeriğindeki yoğun siyah micro-black pigmentler kirpiklerinize gün boyu daha siyah, uzun ve gür; mükemmel bir görünüm kazandırıyor.

Yepyeni ruj serisi Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick ile de mükemmel dudaklara sahip olacak, serinin kıpkırmızı tonuyla Sevgililer Günü’ne damganızı vuracaksınız.

Golden Rose Terracotta Glitter Eyeshadow: 15,75 TL.
Golden Rose Terracotta Eyeshadow: 15,25 TL.
Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick: 8,50 TL.
Golden Rose 3 D Fantastic Lash Mascara 11 TL

Golden Rose ile Sevgililer Günü'nde Gözleriniz Konuşsun | 2 Golden Rose ile Sevgililer Günü'nde Gözleriniz Konuşsun | 3