Göz altı morlukları kişiyi olduğundan yaşlı, yorgun ve kötü gösteren estetik sorunlardandır. Göz altı morlukları için krem tavsiyeleri makalemizde,
göz altı morlukları için en iyi kremler ve fiyatlarına yer verdik. Göz altı morlukları nedenleri arasında; genetik, alerji, kansızlık, yaşlanma, uzun süre bilgisayar kullanımı, uzun süre uykusuz kalmak, yorgunluk, göz altı pigmentindeki artış, karaciğer ve böbrek hastalıkları, hormonal değişiklikler, bazı ilaçların yan etkileri, sağlıksız ve kötü beslenme, göz altlarındaki kılcal damarların kan sızdırması, vitamin eksikliği ve sigara alışkanlığı sayılabilir.
Göz altı morlukları nasıl geçer?
Uykunuzu iyi alın, ortalama 8 saat uyuyun.
Alerjiden şüpheleniyorsanız, test yaptırıp tedavi olun.
Sağlıklı gıdarla beslenin, alkol ve sigaradan uzak durun.
Kan testi yaptırıp kan seviyenizi belirleyin.
Makyajınızı silmeden asla yatmayın!
Günde 2-2,5 bardak su için.
İçtiğiniz çay poşetlerini atmayın, buzdolabına kaldırın, soğuduktan sonra göz çevrenize tutun.
Bilgisayar ve tv karşısında uzun süre vakit geçirmeyin.
Her sabah kalktığınızda yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
Buzla göz çevrenize kompres yapın.
Doktorunuza danışıp lazer, kimyasal peeling gibi yöntemleri deneyebilirsiniz.
Salatalık gibi çeşitli sebzelerle maske yapabilirsiniz.

Göz altı morluklarından kurtulmanın bir yolu da kremlerdir. İşte göz altı morlukları için en iyi kremler

Not: Doktorunuza danışmadan kullanmayın.

Göz Altı Morlukları 13 Adımda Nasıl Geçer? Tıklayınız

 

goz_alti_morluklari_icin_krem (1)Dermologica piyasada bulunan en etkili göz altı morluğu kremlerindendir. 15 ml olan bu kremin fiyatı 175 tlgoz_alti_morluklari_icin_krem (1)İçerdiği hindistan cevizi, jojoba ve E vitamini yağları ile göz altı morluk ve halkalarla savaşır. Fiyatı 72,52goz_alti_morluklari_icin_krem (2)Cilde derinlemesine etki ederek mor halkaların yok olmasına yardımcı olur. 15 ml olan bu ürünün fiyatı 390 liragoz_alti_morluklari_icin_krem (3) goz_alti_morluklari_icin_krem (4)İçeriğindeki K vitamini özleri ile göz altı morluklarını, şişliklerini yok eder. Fiyatı 60,00 tlgoz_alti_morluklari_icin_krem (5)

Hafif formülüyle göz altı morluklarının giderilmesine yardımcı olur. Fiyatı 125,00.goz_alti_morluklari_icin_krem (6) goz_alti_morluklari_icin_krem (7)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.