Son zamanlarda göz makyajında yeni bir trend hakim! ters eyeliner modası makalemizde bu makyaj stili hakkında bilgiler verdik. Normalde hepimiz biliriz ki eyeliner üst göz kapağına çekilir, ters eyeliner da ise isminden de anlaşılacağı üzere durum tam tersi! yani 2015 makyaj trendi eyelinerı alt kirpik diplerine sürmek, nasıl mı? işte yapmanız gerekenler
1. Yöntem
1.Adım
Kaş, göz gerisi söz demişler.
Yapmanız gereken ilk adın kaş renginize yakın bir renkle kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak olmalı. Unutmayın 2015 ve 2016 yine kalın kaş modası tüm hızıyla devam edecek!

2.Adım
Üst kirpik diplerinin köşesinden gözün bitimine, inceden kalına doğru uzanan bir eyeliner çek. Böylece gözleriniz daha iri gözükecektir! Eyelinera biraz kuyruk yapıp kedi gözü efekti sağlayabilirsin!

3.Adım
İşte sıra geldi en calıcı noktaya! yöntemin diğer eyeliner uygulamalarından farkı burda! Elini kaldırmadan tek seferde üst kirpik diplerine sürdüğün eyelinerın sonundan, göz kapağının katlanma yerine doğru yarım ay şeklinde bir eyeliner çek.(aşağıdaki 2 resimdeki gibi)goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (1) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (2)

4. Adım
Sıra geldi alt kirpiklere, şimdi de alt kirpiklerinin dış kısmından inceden kalına doğru bir eyeliner çek, dilersen ucunu inceltebilirsin.

5.Adım
Dolgunlaştırıcı özellikteli bir rimelle yoğun maskara sürerek göz makyajını tamamlama işte bu kadar!

2. Yöntem
1.Adım
Göz altlarına concealer uygula.

2.Adım
Kalem şeklinde eyeliner ile eyelinerı, göz pınarından başlayıp, kirpik bitiş noktasına doğru, alt kirpiklerin çıkış noktasından biraz dışarı olacak şekilde sür.
Bu yöntem sayesinde yani eyelinerı üst değil, alt kirpiklere uygulayarak gözleriniz daha geniş ve büyük gözükecektir! yalnız dikkat etmeniz gereken şu ki, eyelinerı alt kirpiklere sürerken gözün içine doğru sürmeyin, yoksa gözlerinizin olduğundan küçük görünmesine yol açarsınız!goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (4) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (5) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (6) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (7) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (8) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (9) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (10)goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (3) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (11) goz_makyajinda_ters_eyeliner_modasi (12)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir