NUXE kronik yaşlanma kırışıklıklarına ve yerleşik mimik çizgilerine Merveillance® Serisi ile savaş açıyor. Seri, Mimoza Tohumu ve Ayni Safa Çiçeği Yaprağı, Gülhatmi Kökü, Akmella ve Meşe Özü aktif bileşenlerinden oluşan bitkisel içeriğiyle çizgilere ve kırışıklıklara karşı çok etkili…

Doğal cilt bakımının öncüsü NUXE, yerleşik mimik çizgileri ve kırışıklıkları için Merveillance® serisini geliştirdi. Merveillance® formülündeki üç aktif botanik bileşeni; Mimoza Tohumu, Ayni Safa Çiçeği Yaprağı ve Gülhatmi Kökünden oluşan bitkisel içeriğiyle gözle görülebilen mimik kırışıklıklarını azaltırken, yeni oluşumları yavaşlatıyor. Merveillance®’ın etkisi objektif etkinlik testleriyle de kanıtlandı. Dermatolojik kontroller altında yürütülen testlerde Merveillance® kullanımı sonucunda ince çizgilerin sayısında, çizgilerin derinliğinde ve uzunluğunda değişimler gözlemlendi.

Merveillance® Nuxe’ün özel koruyucuyu sistemiyle Paraben ve Fenoksietanol içermiyor ve normalden kuruya dönük ciltler ve çok kuru ciltler için iki farklı nemlendirici seçeneği sunuyor. Ayrıca yüz ve göz çevresi için özel olarak geliştirilen “Serum Merveillance®” kırışıklıkları hızlıca azaltırken, cildi pürüzsüzleştiriyor.

Serum Merveillance ®
Serum-Tüm cilt tipleri
%80.4 oranında doğal aktif maddeler içeren serum kullanımından hemen sonra yüzdeki yorgunluk belirtileri azalır; cilt anında yumuşar; mimik çizgilerinin görünümü sayı, uzunluk ve alan bakımından azalır.
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 81,50 TL 30ml

Crème Merveillance ®
Normaldan kuruya dönük cilt tipleri
% 74 oranında doğal aktif maddeler içeren krem, cildi anında gerginleştirir, kırışıklıkları doldurur. Mimik çizgilerinin görünümü sayı, uzunluk ve alan bakımından azalır.
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 78,00 TL 50ml

Crème Merveillance ® Enrichie
Çok Kuru cilt tipleri
Crème Merveillance®’ın zenginleştirilmiş versiyonu olan bu krem, kuru ciltler için yoğun beslenme sağlar. Cilt esnekliğini ve rahatlığını geri kazanır. Mimik çizgilerinin görünümü sayı, uzunluk ve alan bakımından azalır.
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 78,00 TL 50ml

Nuxe-Ambiance-Merveillance-dermo