IMEDEEN Prime Renewal | 1IMEDEEN Prime Renewal cilt bakım tabletleri hormonal yaşlanmanın etkilerini önlemeye yardımcı olur. Canlandırıcı Marine Complex™, Soya Özü, Çinko ve koruyucu complex Vitea™’nin muhteşem bileşiminden oluşan devrimsel bir üründür. Akşam tabletinde, bunlara ek olarak bulunan Papatya Özü sakinleştirici etkiye sahiptir.

* Cildi sıkılaştırır
* Kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır
* Kolajen üretimi ve cilt hücrelerinin yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı olur
* Kolajen ve elastin liflerinin zararlı UV ışınlarına karşı korunmasını sağlar
* Hiperpigmentasyon ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltır
* Tüm yüz ve vücutta; cildi yumuşatır, nemlendirir ve elastikiyetini artırır

Kullanım Şekli

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez 2’şer tablet kullanılır. Koruyucu Vitea kompleksi anında etki etmeye başlar. 12-24 hafta içinde gözle görülür sonuçlar alınmaya başlar.

İçerikler

Marine Complex™
Cildin doğal destekleme yapısında bulunan elementler ile aynı işlevi gören proteinler ve nem tutucu polisakaritlerin eşsiz bileşimi.

Soya Özü
Yapısal olarak östrojen hormonu ile aynı olan Soya Özü, cildin sıkılığı ve yapısının güçlü olması için önemli bir protein olan kolajenin sentezlenmesine destek olur.

Papatya Özü (sadece gece tabletlerinde)
Cilt üzerindeki rahatlatıcı, sakinleştirici etkisi ile bilinir.

Çinko
Cildin bütünlüğünün sağlanması ve sağlıklı bir şekilde yenilenebilmesi için çok önemlidir.

ViTea™
Cildi UV ışınlarının hasarına karşı korumaya yardımcı olan çok güçlü ve gelişmiş anti-oksidan bileşimdir. Günlük doz içeriği: Beyaz Çay Özü, Likopen, Üzüm Çekirdeği Özü, C ve E Vitaminleri.

Beyaz Çay Özü (Camellia Sinesis)
Yeşil Çay ile aynı anti-oksidan ve polifenolleri çok daha yüksek oranlarda içeren Beyaz Çay, cildin serbest radikal hasarına karşı korunmasına yardımcı olur.

Likopen
Serbest radikal hasarına karşı savaşmada; Beta-karoten’den 2, E Vitamini’nden 100 kat daha güçlü ve etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir anti-oksidandır.

Üzüm Çekirdeği Özü
Likopen ile birleşerek cildin esnekliğini koruyan yapı taşları kolajen ve elastin proteinleri etrafında koruma kalkanı oluşturur.

C Vitamini (askorbik asit)
Kolajen oluşumunda çok önemli rolü olan bir anti oksidandır.

E Vitamini
Cilde çok yararlı olması ile tanınan E Vitamini, diğer anti-oksidanlarla birlikte serbest radikal hasarını önlemeye yardımcı olur.

Tüm içerikleri güvenlik ve etkinlik testlerinden geçmiştir.

Prime Renewal ™ ile ilgili klinik ve bilimsel araştırmalar;

IMEDEEN Prime Renewal için bilimsel çalışma
Stephens&Associates, Dallas, Texas, ABD
“Cildim çok daha yumuşak ve gözlerimin altındaki mor halkalarda gözle görülür bir azalma var. Cildimin; tüm vücudumda sıkılşatığını hissediyorum. Kesinlikle öneriyorum – bugünlerde gelişme görebildiğim tek ürün olarak beni şaşırttı “ Tricia – Amerika’da klinik çalışmaya katılan bir kullanıcı

IMEDEEN Prime Renewal’ın etkinliğini ölçmek için Stephens & Associates araştırma grubu tarafından gerçekleştirilen çalışmada, çift taraflı kör, plasibo kontrollü tekniği uygulanmıştır. 6 aylık bir periyotta yürütülen çalışmaya, %30’u hormon tedavisi gören, 45-65 yaş arası ve menopoz sonrası dönemde olan 81 kadın katılmıştır. 38 katılımcı Prime Renewal kullanırken 43 kadın bir etkisi olmayan plasibo tablet kullanmıştır.

Dermatologların tarafsız gözlemlerinin yanı sıra katılımcıların kişisel değerlendirmeleri sonuçların farkedilir boyutta iyi olduğunu göstermektedir.

Rapor sonuçlarına göre; 6 aydan fazla süre boyunca günde 4 tablet Prime Renewal kullanımı menopoz sonrası cildin genel görünümü ve durumu üzerinde yüksek etkiye sahip. Bilimsel ve klinik çalışmalar açıkça göstermektedir ki IMEDEEN Prime Renewal:

Cilt yoğunluğunu artırır. Cildi sıkılaştırır. Kırşıklıklar ve ince çizgilerin görünümünü azaltır. Hiperpigmentasyon ve lekelerin görünümünü azaltır. Dekolte ve ellerin görünümünü düzeltir.

Araştırmaya katılan ve pozitif sonuçlar alınan kadınların %66’sı ciltlerindeki iyileşmenin arkadaşları ve aile fertleri tarafından da farkedildiğini belirtmiştir.

Yayınlanan Sonuçlar

Özet ve sözlü sunum:Yeni bir gıda takviyesinin, menopoz sonrası dönemde cilt yaşlanması üzerindeki etkileri. Monaco Anti-aging Dünya Kongresi, 10-12 Mart 2005.
Araştırmaya katılan ve pozitif sonuçlar alınan kadınların %66’sı ciltlerindeki iyileşmenin arkadaşları ve aile fertleri tarafından da farkedildiğini belirtmiştir.

KLİNİK ÇALIŞMALAR
Dermatologlar ve bilim adamlarının, gönüllü kadın kullanıcılarla gerçekleştirip ürünün etkinliğini gözlemleyerek ölçümlediği çalışmalardır. “Kontrollü çalışma”, katılımcıların bir kısmının gerçek ürünü kullanırken diğerlerinin hiçbir etkinliği olmayan plasibo tabletleri kullandıkları yöntemdir. “Kör çalışma” da sadece araştırmacı hangi grubun gerçek ürünü kullandığı bilir. “Çift taraflı kör çalışma”da ise her iki taraf da hangi grubun plasibo veya gerçek ürünü kullandığını bilmez.

BİLİMSEL ÇALIŞMALAR
Bilim adamlarının laboratuar ortamında gerçekleştirdiği deneysel çalışmalardır. Cilt hücreleri ve dokularından yapay cilt kültürleri üretilerek belirli içeriklere ne tip reaksiyonlar verdikleri incelenir.

IMEDEEN Prime Renewal için bilimsel çalışma
“IMEDEEN Prime Renewal içeriğinde bulunan Vitea™ ile ilgili gerçekleştirilen in-vitro çalışmanın sonuçlarına göre; Vitea Complex fibroblast aktivitesi sırasında ortaya çıkan serbest radikallerin miktarını ve UV ışınlarının hasarını azaltıyor.” Dr. Nico Smit – Leiden Üniversitesi Tıp Merkezi

Klinik Çalışma
IMEDEEN Prime Renewal™
Leiden Üniversitesi Tıp Merkezi, Hollanda
Dr. Nico Smit ve Dr. Stan Pavel

Serbest radikal hasarına karşı etkinliğini ölçmek amacıyla Vitea™ koruyucu kompleksi üzerinde in-vitro çalışma gerçekleştirilmiştir. Cilt kültürleri standart ortamlarda oluşturulmuş, bir kültür Vitea™ Complex eklenerek diğer grup ise hiçbir içerik eklenmeden gözlemlenmiştir. Her iki kültür grubu da aynı derecede UV ışınına maruz bırakılmıştır. Serbest radikallerin oluşumu ve hasarının seviyesini ölçmek ve analiz etmek için birçok yöntem kullanılmıştır.

Sonuçlara göre; Vitea™ Complex cilt hücrelerinde meydana gelen güneş hasarıyla birlikte serbest radikallerin miktarını azaltmaktadır. UV ışınlarının cildin, yağlar ve DNA gibi yapı temel taşlarına verdiği hasarı azaltmaktadır.

Yayınlanan Sonuçlar
Poster sunumu: Yapay cilt kültürleri üzerinde doğal anti-oksidanlarla hücresel koruma. 11. Yıllık Serbest Radikal Biyoloji ve Tıp Toplantısı, 17-21 Kasım, 2004 ABD

Yukarıdaki toplantıda paylaşılan araştırmanın özeti uluslararası bilimsel bültende yayınlanmıştır: Nico Smit, Fred Romijn, Ali Vahidnia, Stan Pavel ve Hans van Pelt ve Jana Vicanova. Yapay cilt kültürleri üzerinde doğal anti-oksidanlarla hücresel koruma. Özet. Serbest Radikal Biolojisi ve Tıp Bilimi 37: ek 1, S43, 2004.

IMEDEEN Prime Renewal için bilimsel çalışma – Dr Odile Damour, Liyon Cilt Kültür Laboratuarı, Fransa

“Dermis ve epidermisin yapısında gözlemlediğimiz sonuçlar IMEDEEN Prime Renewal aktif içeriklerinin anti-aging etkilerini açıkça göstermektedir.”
Dr. Jana Vicanova – araştırmacı, Dermdata, Prag, Çekoslovakya

Klinik Çalışma
IMEDEEN Prime Renewal™
Liyon Cilt Kültür Laboratuarı, Fransa
Dr. Odile Damour

Dermis ve epidermisin yapısındaki etkileri analiz etmek için yapılan in-vitro çalışmada kullanılan kültürlerden birisi 19 yaşında bir kızdan diğeri ise menopoz sonrası dönemde olan 49 yaşından bir kadından alınan hücrelerle üretildi. Bir grup kültürde IMEDEEN Prime Renewal kullanılırken karşılaştırma için hiçbir şey kullanılmayan bir kontrol grubu kültür kullanıldı.

Hem genç hem de yaşlı cilt kültürlerinde gelişme görülmesine rağmen yaşlı ciltteki iyileşme, kolajen ve elastin üretimi ile cilt yoğunluğundaki artış çok daha yüksekti ve etkileyiciydi. Ayrıca, IMEDEEN Prime Renewal ile bakım sonucunda, hem genç hem de yaşlı ciltte hjücrelerin ömrünün uzadığı gözlemlendi. Bu şekilde aktif içeriklerin anti-aging etkinlikleri tam anlamıyla kanıtlanmış oldu.

Yayınlanan Sonuçlar
Poster sunumu ve özetler:

“IMEDEEN Prime Renewal“ adlı tablet kozmetik ürününün etkinliğinin 3 boyutlu cilt kültürü kullanılarak test edilmesi. Sophie Lacroix, Sandrine Vidal, Charbel Bouez ,Valérie Cenizo, Virginie Justin, Jana Vicanova, Pascal Sommer ve Odile Damour. Société de Pharmaco-Toxicologie Cellulaire Kongresi, 20-21 Eylül, 2004. Paris.
“IMEDEEN Prime Renewal”’ın dermis matriksinde ve epidermisteki hücre üretimindeki etkilerinin cilt kültürü modeli kullanılarak analizi. Sophie Lacroix, Sandrine Vidal, Charbel Bouez ,Valérie Cenizo, Virginie Justin, Jana Vicanova, Pascal Sommer ve Odile Damour. 3. Uluslararası Cilt mühendisliği Bilim ve Teknolojisi Sempozyumu, 14-15.

KLİNİK ÇALIŞMALAR
Dermatologlar ve bilim adamlarının, gönüllü kadın kullanıcılarla gerçekleştirip ürünün etkinliğini gözlemleyerek ölçümlediği çalışmalardır. “Kontrollü çalışma”, katılımcıların bir kısmının gerçek ürünü kullanırken diğerlerinin hiçbir etkinliği olmayan plasibo tabletleri kullandıkları yöntemdir. “Kör çalışma” da sadece araştırmacı hangi grubun gerçek ürünü kullandığı bilir. “Çift taraflı kör çalışma”da ise her iki taraf da hangi grubun plasibo hangisinin gerçek ürünü kullandığını bilmez.

BİLİMSEL ÇALIŞMALAR
Bilim adamlarının laboratuar ortamında gerçekleştirdiği deneysel çalışmalardır. Cilt hücreleri ve dokularından yapay cilt kültürleri üretilerek belirli içeriklere ne tip reaksiyonlar verdikleri incelenir.