Pimpirikli Annelere ve Anne Adaylarına Müjde!
Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye’de!

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 1Ojelerdeki kimyasal bileşenler, hamilelik döneminde bebek için zararlı olabilir, çünkü tırnaklardan emilen bu kimyasallar kana karışarak gelişmekte olan fetusa zarar verebilirler. Fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk 3 ayda, bebeğin hayati organları henüz oluşmaya başladığından kimyasal olan herşeyden uzak durarak tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Ama bu hiç oje sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Üstelik uzmanlar, hamilelikte vücutta yaşanan farklı durumların, anne adaylarının psikolojik durumlarını da etkilediğini, bu nedenle anne adaylarının kişisel bakımlarını yapmalarının, kendilerine özen göstermeye devam etmelerinin ruh sağlıkları açısından önemli olduğunu söylüyorlar.

Nail Trick, hamileliğiniz boyunca güzelliğinizden ödün vermeden sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olmanızı sağlayan eşsiz formülü ile artık Türkiye’de!

Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje, normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı da gerektirmiyor. Su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Aseton taşıma derdi yok, kokmuyor, bulaşmıyor, istendiğinde soyularak kolayca çıkıyor. 12 rengi var, hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar var; tabii sezonun trendi maviler, pembeler, fuşyalar, siyahlar ve griler de… Nail Trick, yalnız hamileler için değil, küçük kız çocukları için, sağlığını düşünen ve çevreye duyarlı olan herkes için ideal.

Normal ojelerin içinde hamilelere zararlı olabilecek neler var ?

Bugün kullandığımız anlamdaki ilk ojeler aslında 1920’deki araba cilasının icadından ilham alınarak üretilmiş. Cilalara benzer bir yöntemle, nitroselüloz maddesinin bütil asetat veya etil asetat gibi bir çözücü içinde çözünmesiyle elde ediliyor. Ojelerin içeriğinde film oluşturucular, reçineler, çeşitli çözücüler, koruyucular ve renklendirme maddeleri bulunuyor. Tosilamid-formaldehit resin gibi yapıştırıcılar nitroselüloz maddesinin tırnağa yapışmasını sağlıyor. Pigmentler ve mika gibi parlatıcılar da ojeye istenen rengi veriyor. Stearalkonyum hektorit gibi kalınlaştırıcılar ekleniyor ki parlatıcı partiküller şişe içinde süspansiyon olarak saklanabilsin.

Benzofenon-1 gibi UV koruyucuları da ojenin film tabakasının kuruyup sonradan güneş ışığına maruz kaldıkça renginin solmasını engellemek için ekleniyor. Normal ojelerde olan bileşenlerden hamileler için en zararlı olabilecek olanları ise Toluen, Formaldehit ve Fitalatlar. Toluen petrol bazlı ve kanserle ilişkisi kanıtlanmış bir kimyasal. Berrak, renksiz bu kimyasalın ayırt edici bir kokusu var. Uzun süre toluen kokusuna maruz kalan hamilelerde düşük, bebeğin yavaş büyümesi ve yavaş zeka gelişimi riski görülebiliyor. Formaldehit ise alerjik reaksiyonlara sebep oluyor, astımlı kişilerin kesinlikle uzak durması gereken bir madde, üstelik o da kanserojen.

Dünyada kozmetik üretiminde formaldehitin sadece %0,2 oranına kadar kullanılmasına izin var. Bunun üzerinde zararlı olduğu kanıtlanmış. Bugün sorumlu kozmetik üreticilerin çoğu formüllerinden formaldehiti birer birer çıkartıyorlar. Fitalatlar ise Dibutylphthalate (DBP), dimethylpthtalate (DMP) ve diethylpththalate (DEP) şeklinde kullanılabiliyor. Fitalatlar, oyuncaklarda, ambajlarda, vinil yer döşemelerinde kullanılmaları ile bile oldukça tepki alan bir kimyasal grubu ama maalesef ojelerde var. Ojeleri çıkartmak için kullanılan Aseton da hiç masum değil. Aşırı derecede uçucu olarak sınıflandırılan bir madde. Plastik ve sentetiklerin güçlü çözücüsü. Aseton, dimetil keton isimli bir organik bileşen aslında. Çok uçucu olduğundan, kaynama noktası düşük olduğundan ve suda çok iyi çözündüğünden hem solunduğunda, hem çevreye salındığında, insanlar, çevre, hayvanlar ve sular için oldukça zararlı. Aseton yerine kullanılan etil asetat içeren oje çıkarıcıların da bu anlamda asetondan geri kalır yanı yok.

Nail Trick Peel Off. Sürün ve soyun.

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 2Gezegendeki En Temiz Oje

Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var: Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje. Türkiye’de bir ilk!

Nail Trick Peel Off, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı. Hayır hayır, su ile çıkmıyor, soyularak çıkıyor! Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok. Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız.

Nail Trick Peel Off, çözücü bazlı kimyasal ojelere alerjisi olanlar, aseton kokusundan hoşlanmayanlar, çocuklar, hamileler ve çevreye duyarlı herkes için ideal. Üstelik normal ojeler kadar da kalıcı ve kapatıcı.

Nail Trick Peel Off tırnaklara nefes aldırıyor…

Bildiğimiz gibi özellikle kırmızı tonları ve koyu renk ojeleri çıkarmak çok zordur. Tırnaklarımızın kenarlarında izleri kalır, hatta parmak uçlarımız boyanır. Üstelik bu renkler uzun süre tırnaklarımızda kaldığında, hava aldırmadığından tırnaklarımızı sarartır. Nail Trick Peel Off, su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor.

Nail Trick Peel Off ayak tırnakları için de ideal. Ayaklarımızı ellerimiz kadar sık kullanmadığımızdan, ayak tırnaklarımıza sürdüğümüz ojeleri daha uzun süre kullanırız. Nefes aldıran Nail Trick Peel-Off ile artık bu süreyi gönül rahatlığıyla uzatabiliriz.

Nail Trick Peel Off diğer ojeler gibi çözücü, alkol, formaldehid, tuloen, phytalat, asetat, glikol ether gibi zararlı kimyasallar ve koku içermiyor, bu nedenle çocuklar ve hamileler için de güvenli.

Yalnızca su, akrilik polimerler ve mineral bazlı pigmentlerden oluşan formülün kururken sadece içindeki su buharlaşıyor ve bu yüzden çevreye hiç zarar vermiyor.

Bu Ojeyi Çok Seveceksiniz, Çünkü…

Ojenizi kuaförde sürüldüğü gibi sürememekten mi şikayetçisiniz? Sürerken eliniz titreyip hep kenarlarına mı bulaştırıyorsunuz? Artık dert etmenize gerek yok, bırakın bulaşsın, Nail Trick Peel Off ojeyi kuruyunca tırnağınızın köşesi ile veya bir törpü ile cildinizden çıkarmak çok kolay!

“Koyu renk oje kullanamıyorum, çünkü uçları hemen çıkıyor” diyenlerden misiniz? Nail Trick Peel Off da çıkıyor, ama yenilemek için yanınızda ojenizle birlikte aseton ve pamuk taşımanıza gerek kalmıyor. Hatta iz yapmadığı için sadece çıkan uç kısımlarına sürüp kapatmak da mümkün, ya da hepsini soyun gitsin. Zaten tek parça halinde çıkarması öyle zevkli ki, soymaktan kendinizi alamayacaksınız. Yenisini sürmek de çocuk oyuncağıİz bırakmadan tek katta mükemmel renk ve kapatıcılık sağlıyor. Bozulan tırnağınızı ofiste, arabada, okulda, cafede, istediğiniz her yerde çaktırmadan, çabucak yenileyebiirsiniz. Kokmaz, bulaşmaz, hiç kimse anlamaz!

Nail Trick Peel Off seyahatler için de çok uygun. Artık günler boyunca tek bir renk ojeye ya da çıktığı belli olmasın diye sadece parlatıcılara mahkum değilsiniz; her gün kıyafetinize uygun yepyeni bir renk kullanabilirsiniz! Artık kıyafetimizi ojemize uydurmaya son, her gün ojemizi kıyafetimize uydurabiliriz.

Daha iyi sonuçlar için:

Nail Trick Peel Off ojeyi normal ojenizi asetonla temizledikten en az 2 saat sonra sürün. Çünkü aseton uçmuş gibi görünse de kimyasal etkisini tırnaklarda uzun süre devam ettiriyor ve Nail Trick Peel Off’un performansını olumsuz etkiliyor.

Çıkarmak istediğinizde daha kolay soyulmasını istiyorsanız 2 kat halinde ve ikinci katı ilk katın iyice kuruduğundan emin olduktan sonra uygulayın. Kalın bir tabaka halinde uygulanmış olduğundan çıkarırken bir köşesinden kaldırarak kolayca tek parça halinde soyulduğunu farkedeceksiniz.

Renginizin daha parlak ve kalıcı olmasını istiyorsanız üzerine Nail Trick Top Coat uygulayın. Nail Trick Top Coat metalik etki ve parlaklık sağlamak için su bazlı olarak formüle edilmedi, yani Top Coat uyguladığınızda çıkarmak için aseton gerekiyor, ama asla diğer ojeler gibi çıkarırken parmaklarınıza bulaşmıyor, çünkü renksiz ve altındaki Peel Off oje asetonda çözünmeyen formüle sahip.

1) Nail Trick Peel Off’u nasıl kullanmalıyım?

C – Şu ana kadar kullanageldiğiniz ojelerden uygulama açısından hiç bir farkı yok. Temiz ve kuru tırnaklara uygulayın ve kurumasını bekleyin. Nail Trick Peel Off ojeyi normal ojenizi asetonla temizledikten en az 2 saat sonra sürün. Çünkü aseton uçmuş gibi görünse de kimyasal etkisini tırnaklarda uzun süre devam ettiriyor ve Nail Trick Peel Off’un performansını olumsuz etkiliyor.

2) Nail Trick Peel Off ne kadar kalıcı?

C – Standard ojelere göre daha kısa süreli kalıcılığa sahip. Kalıcılığı biraz da ellerinizi kullanımınıza bağlı. Nail Trick Peel Off ‘u i tırnaklarınız için makyaj malzemesi olarak değerlendirebilirsiniz. Tırnakta makyaj devriminin en güzel yanı, artık göz farınıza, rujunuza, allığınıza ek olarak tırnaklarınızı da makyaj yapar gibi kolayca değiştirebilme esnekliğine sahip olmanız. Üzerine Top Coat kullanarak istediğiniz zaman standard ojeler kadar kalıcı hale de getirebilirsiniz.

3) Neden Nail Trick Peel Off “tırnaklar için makyaj” olarak adlandırılıyor?

C – Çünkü sıradan bir oje değil. Tırnaklardan soyularak çıkarılması, sürülmesi kadar kolay. Sanki farklı renklerle tırnaklarınıza makyaj yapıyor gibi hissedeceksiniz… İster o günkü kıyafetinize uydurun, ister ruh halinize. Makyajınızı çıkarır gibi kolayca çıkarıp ertesi gün bambaşka bir renge geçebilirsiniz. Niye günler boyu hep kırmızı ojeye mahkum kalalım, çıkartınca parmaklarımız kanamış gibi kıpkırmızı göründüğünden, niye yine koyu renk sürmek zorunda kalalım? Niye ojemiz koyu renk diye kıyafetimizi tırnaklarımıza uydurmaya çalışalım ki? Artık buna gerek yok… Nail Trick Peel Off ‘u bir kez denediğinizde bunca yıl onsuz nasıl yaşamışım diyeceksiniz!

4) Standard oje ve asetonun kokusuna hiç dayanamıyorum, Nail Trick Peel Off da diğer ojeler gibi kokuyor mu?

C – Hayır!!! Su bazlı özel formülü sayesinde Nail Trick Peel Off “hiç” kokmuyor… Nail Trick Peel Off standard ojelerin formüllerinin parçası ve de kokmalarının sebebi olan formaldehyde, toluene ve phtalates içermediğinden kokusuz. Doğa ile dost özel formülü standard ojelerde bulunan ve devamlı kullanımda kansorejen olabilen zararlı maddeleri de içermiyor. Top Coat kokuyor, ama parfüm kokuyor. Üstelik kuruduğunda bile çiçeksi kokusu sizinle kalıyor. Bu da ojede bir ilk!

5) Nail Trick Peel Off akrilik tırnaklara uygulanabilir mi?

C – Tabii ki, yalnız bu durumda Nail Trick Peel Off’un kolayca soyulabilirliği ortadan kalkıyor.

6) Nail Trick Peel Off’ normal ojelere göre daha hızlı kuruyor mu?

C – Evet! Kapatıcılık için tek kat yeterli olsa da iki kat sürüldüğünde bile yaklaşık iki dakikada kuruyor. Ama kalıcı olması, tırnağınıza sabitlenmesi ve daha sonra kolayca soyulabilmesi için en az 10 dakika tırnaklarınızı kullanmamanız daha iyi.

7) Standart ojeleri daha hesaplı alabiliyor iken niye Nail Trick Peel Off alayım ki?

C – Günlük yaşamınız pekçok tercihlerle dolu. Evden çıkarken giyeceğimiz elbiseden, ona uyacak çanta – ayakkabıyı seçmemize, öğle yemeğinde nerede ne yiyeceğimizden, hafta sonu ne yapacağımıza karar vermeye kadar herşey bizim tercihimize bağlı. Belki şu ana kadar “oje” için çok tercih seçeneğimiz olmamıştı; ne de olsa piyasada bulabildiğimiz ürünler marka farkından dolayı fiyatları farklı olan ama aslında neredeyse biribirinin aynı formülasyonlarla üretilmiş aynı tip ojelerdi. Ortak özellikleri “alkol içerikli”, “kokulu”, “zararlı kimyasallar içeren”, “tırnaklarınıza nefes aldırmayan”, “uzun vadede tırnaklarınızı sarartan” “sağlıksız” ojeler olması ve de bir kere sürülünce bir süre o renkle yaşamaya sizi “mahkum eden” ojeler olmasıydı. O devir artık KAPANIYOR!!!!

Artık “toksik olmayan”, “bulaşmadığı için sürmesi kolay”, “hızla uygulanabilip hızla kuruyan”, “doğa dostu”, “su bazlı”, “kanserojen kimyasallar icermeyen”, “tırnakların nefes almasına izin veren” “sağlıklı” ve dahası birbirinden güzel çok sayıda rengi kolayca uygulayıp soyabilme imkanını sunması nedeniyle “eğlenceli” bir alternatifiniz var.

Uyarıyoruz, Nail Trick Peel Off’un kolayca soyulabilirliği “BAĞIMLILIK YAPIYOR” !!!

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 3 Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 4 Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 5 Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 6Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 7Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 7Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 9Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 10Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 11Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 12Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 13Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 14Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 14Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye'de | 16