Makyajın amacı yüzün güzel yerlerini vurgulamak ve kusurları örtmektir. Nasıl makyaj yapılır? resimli anlatım makalemizde adım adım gündüz makyajı yapımına yer verdik.
Yalnızca 5-10 dakikada güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Not: resideki model ölçü değildir, herkesin yüz güzelliğine göre farklı sonuç elde edilir.

Öncelikle yüzünüzü yıkayın ve havluyla güzelce kurulayın.
nasil_makyaj_yapilir_1
Makyajınıza ilk olarak kapatıcı olarak tanımlanan concealer ile başlayın.
Göz altı morluklarınıza concealer uygulayın, ardından tüm yüzünüze bu kremi sürüp parmaklarınızla veya makyaj süngerinizle dağıtın. Peki concealer nedir? concealer cildinizdeki lekeleri, pürüzleri kapatan bir makyaj malzemesidir.

nasil_makyaj_yapilir_2
Cildinize uygun bir fondöteni yüzünüze sürün. Asla cilt tonunuzdan daha açık veya daha koyu fondöten kullanmayın.
nasil_makyaj_yapilir_3
Makyaj fırçanızla elmacık kemiklerinize bronzlaştırıcı sürün, böylece yanaklarınız belirgin ve çekici bir görünüm kazanacaktır.
nasil_makyaj_yapilir_4
Elmacık kemiklerinize, size yakışan hangisiyse, dilersenize şeftali tonlarında bir allık dilerseniz ise pembe bir allık sürün.
nasil_makyaj_yapilir_6

nasil_makyaj_yapilir_5
Gündüz göz makyajı için kapaklarınıza eyeliner çekin. Piyasada satılan kalem şeklinde eyelinerlar işinizi kolaylaştıracaktır.
nasil_makyaj_yapilir_6
Kirpiklerinizi kıvırın.
nasil_makyaj_yapilir_7
Kirpiklerinize bolca maskara uygulayın.
nasil_makyaj_yapilir_8
Dudaklarınıza nude tonlarında doğal renk bir ruj sürün.
nasil_makyaj_yapilir_9
İşte gündüz makyajınız hazır.
nasil_makyaj_yapilir_10YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.