Sertifikalı ilk Türk organik kozmetik markası Rare Blossom, yılbaşı setleriyle organik ve mutlu bir yıla merhaba diyor. Yılbaşına özel hazırlanan 3 bakım seti, kendini ve sevdiklerini şımartmak isteyenleri bekliyor. Yaşlanmayı geciktiren cilt bakım seti, günlük cilt bakım seti ve vücut seti; yeni yıla yenilenmiş ve canlı bir ciltle girmek isteyenlere hitap ediyor. Toplam 3 üründen oluşan setlerdeki bir ürün, müşterilere hediye ediliyor.

Rare Blossom Yaşlanmayı Geciktiren Cilt Bakım Seti

Yılbaşı setindeki Rare Blossom Anti-aging Yaşlanmayı Geciktiren Yüz Kremi, kırışıklara veda etmek isteyenleri sevindiriyor. Özel formülüyle cildi besleyen, canlandıran, enerji veren ve hücresel fonksiyonları artıran ürün, hücre yapımını hızlandırıp dermal dokuların yıkımını sınırlandırarak kırışıkları azaltıyor. Rare Blossom Göz Kremi, göz çevresini nemlendirip rahatlatıyor. Göz çevresindeki kırışıkları giderirken koyu halkaları da azaltıyor. İki ürünle birlikte hediye edilen Rare Blossom Besleyici Gece Kremi ise gün boyunca hasara uğrayan cildi besliyor ve canlandırıyor.

Fiyatı: 380 TL

Rare Blossom'la organik ve mutlu bir yıl | 1

Rare Blossom Günlük Cilt Bakım Seti

Yılbaşı setindeki Rare Blossom Koruyucu Gündüz Kremi, gündüz cildi besleyip canlandırıyor. Rare Blossom pH Dengeleyici Tonik, cildin pH dengesini düzenliyor, gözenekleri sıkıştırıyor ve cildi derinlemesine temizliyor. Setin hediyesi olan Rare Blossom Kıvamlı Onarıcı Bakım Yağı ise bileşimindeki sarı kantaron çiçeği ve kalendula çiçeği özleriyle cildi canlandırıyor, yara ve lekeleri onarıyor.

Fiyatı: 214 TL

Rare Blossom'la organik ve mutlu bir yıl | 2

Rare Blossom Vücut Bakım Seti

Yılbaşı setindeki Rare Blossom Canlandırıcı Duş Kremi, nemlendiricili zengin içeriğiyle cildi yumuşatırken, kokusuyla da keyif veriyor. İçeriğindeki portakal ve bergamot özüyle cildi besleyen duş kremi, duş keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin gönlünü fethediyor. Besleyici Vücut Losyonu cildi besliyor ve bebek gibi yumuşak bir ten sunuyor. Setin hediyesi olan Rare Blossom Antioksidan Banyo Yağı ise kuru ve hasarlı ciltleri onarıp beslerken, cildin koruyucu tabakasını ve doğal fonksiyonlarını destekliyor.

Fiyatı: 109 TL

Rare Blossom'la organik ve mutlu bir yıl | 3

Rare Blossom ürünleri Nişantaşı, Akmerkez, İstinye Park, Erenköy, Ataköy, Adana ve Mersin Beymen
mağazalarının yanı sıra; İstinye Park, Şaşkınbakkal, İçerenköy Carrefour, Kadıköy Nautilus,
Bursa, Ankamall Boyner mağazalarında satışa sunuluyor.