Saçınız Nemsiz Kalmasın : Hayashi System Fit Daily Conditioner | 1Çevresel etkiler, güneş, sık yıkama gibi faktörler saçımızın nemsiz kalmasına neden oluyor. Nemsiz kalan saç ise giderek daha mat bir görüntüye sahip olarak cansızlaşıyor. Hayashi’nin System Fit serisine ait günlük saç bakım kremi Daily Conditoner ile günlük koşturmaca içinde bile ek bir vakit ayırmaya gerek kalmadan saçınıza ihtiyaç duyduğu nemi ve canlılığı yeniden kazandırabilirsiniz.

Hayashi System Fit Daily Conditioner saçınıza sıradan bir saç kreminden çok daha fazlasını sunuyor. Tüm saç tipleri için hazırlanmış, onarıcı ve koruyucu özellikleri olan Daily Conditoner içeriğindeki bitkisel özlerle saçı yumuşatıyor, dolaşıkları açıyor ve saça enerji veriyor.

Daily Conditioner birçok saç kreminden farklı olarak saç derisine de uygulanabiliyor ve ölü deri hücrelerini atarak saç derisinin hava almasını sağlıyor. İçeriğindeki Huş Ağacı özüyle saç ve saç derisindeki yağı dengede tutmaya yardımcı olan Daily Conditioner, sık kullanımda bile saçın canlılığını kaybetmesini önlüyor.

Özlediğiniz canlı ve sağlıklı saçlara sahip olmak Hayashi ile çok kolay. Her gün şampuandan sonra kullanacağız Daily Conditioner ile ek bir zamana ihtiyaç duymadan saçınıza ve saç derinize bakım yapabilirsiniz.

Kullanımı: Şampuandan sonra tüm saça masajla uygulanıp 1-2 dakika bekletilir ve bol ılık su ile durulanır.

Fiyat : 36,00 TL – 250 ml