Uzun kirpikleri gözleri daha iri ve etkileyici gösterir. Takma kirpik nasıl takılır? rehberi makalemizde adım adım bu kirpiğin takılışını anlattık.

Malzemeler
Takma kirpik
Kirpik yapıştırıcı
Makas
Rimel
Eyeliner

1.Adım
Kirpiği gözünüze tutup boyutuna bakın, şayet göz kapağınızdan uzunsa biraz kesip, göz kapağınıza uygun hale getirin, fakat hemen çok kesmeyin, çok keserseniz geri dönüşü yoktur, yavaş yavaş göz kapağınız için doğru boyuta ayarlayın.

2.Adım
Kirpik yapıştırıcınızı ince çizgi hangi halinde takma kirpik boyunca sürün.
Biraz bekleyin.

3.Adım
Doğal kirpiklere mümkün olduğunca yakın konumdayken takma kirpiği takın ve önden değil, yukarıdan aşağıya doğru olsun takışınız.

4.Adım
Tutkalı 30 saniyeliğine doğal halde kurumaya bırakın. Doğru yere yapıştırdıysanız takma kirpiği bastırmanız yahut uzun süre tutmanız gerekmez.

5.Adım
Kirpiklerinize maskara sürün, böylece doğal bir görünüm yakalayacaksınız. (Önce göz makyajınızı yapıp, daha sonra da kirpiği takabilirsiniz, tercih sizin)

6.Adım
Üst göz kapağı boyunca eyelinerı uygulayın.
İşte bu kadar!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir

 

takma_kirpik_nasil_takilir