Thickening Blow Dry Lotion – Saç Köklerinden Başlayarak Yoğun Hacim | 1Thickening Blow Dry Lotion – Saç Köklerinden Başlayarak Yoğun Hacim | 2HACİMLİ VE DOLGUN SAÇLARA SAHİP OLMAK SANDIĞINIZ KADAR
ZOR DEĞİL!

Sönük ve hacimsiz saçlarla kendinizi ne kadar ifade edebilirsiniz? Saçlarınızın doğal bir hacimle uçuşması, dolgun ve havalı görünmesi için yapmanız gerekenler çok basit!

Luxurious Volume Serisi’nden Thickening Blow Dry Lotion – Saç Köklerinden Başlayarak Yoğun Hacim Kazandıran Sprey, özel formülü ile saçı köklerden kaldırmaya, hacim kazandırmaya ve saç tellerini kalınlaştırmaya yardımcı olarak gün boyu saçlarınızın dolgun ve havalı görünümünü korumasını destekler. Ayrıca, Thermo Protectant içeriği ile şekillendirme esnasında saçlarınızın maruz kalacağı ısıya karşı saçları koruyucu özelliği bulunmaktadır.

En Etkili Sonuç için Kullanım Şekli:
Saçlarınızı Luxurious Volume Shampoo ve Conditioner kullanarak yıkadıktan sonra saçlarınızdaki ıslaklığı havlu ile alınız. Özellikle saç köklerine yoğunlaşarak, alt ve üst kısımlara geldiğine emin olacak şekilde tüm saçınıza eşit şekilde püskürtünüz. Saçınızı kurutunuz ve dilediğiniz gibi şekillendiriniz. Daha hacimli ve dolgun saçlar için başınızı öne eğerek saçınızı kurutunuz.

John Frieda® Thickening Blow Dry Lotion – Saç Köklerinden Başlayarak Yoğun Hacim Kazandıran Sprey Fiyatı: 26 TL