anewreversalist Avon’un zamanı tersine çeviren yeni devrimi Anew Reversalist’in reklamlardaki yüzü, Yasmin Le Bon oldu. Ünlü süper model, kendine güvenen ve hayatı doya doya yaşamayı bilen kadınları temsil etmesiyle, Activinol teknolojisi ile “anti-aging”de yeni bir çağın kapılarını aralayan Anew Reversalist markasını çok iyi temsil ediyor.

Yirmi beş yılı aşkın süre Londra merkezli Models 1 ajansıyla çalışmış olmasına karşın güzelliği ve tarzıyla hala talep edilen ve ufukta pek de emeklilik planları varmış gibi görünmeyen İngiliz süper model Yasmin Le Bon, Avon’un zamanı tersine çeviren yeni devrimi Anew Reversalist’in reklamlardaki yüzü oldu. Annesi İranlı babası ise İngiliz olan 1964 doğumlu Yasmin Le Bon, başarılı kariyeri kadar Duran Duran grubunun ünlü solisti Simon Le Bon ile 1985’te yaptığı ve üç çocuk sahibi olduğu başarılı evliliği ile de takdir topluyor. Avon, başarılı bir anne ve iş kadını olmasının yanı sıra bakımlı ve kendine güvenen duruşuyla Yasmin Le Bon’u Anew Reversalist ürününün tanıtımı için en uygun yüz olarak belirledi.

Kırışıklık sorununa son
Yaşlandıkça, cildin kendini yenileme fonksiyonunun yavaşlamasına bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıklar, özellikle otuz beş yaş ve üstü kadınlar için önemli bir sorundur. Avon’un Activinol teknolojisi ile geliştirilen ürünü Anew Reversalist, yaşlanmaya ve sarkmalara yol açan ciltteki hasarları ve kırışıklıkları gözle görünür bir şekilde azaltarak kırışıklıkların giderilmesinde ciddi katkı sağlayacak yeni bir dönemi başlatıyor.

Activinol Teknolojisi: İlham kaynağı cildin kendisi
Cildin onarım sürecini yeniden aktive ederek yenilenme etkisi sağlayan ana onarım moleküllerinden Activin’den ilham alan ve molekülün nasıl etkin hale getirilebileceği konusunda uzun araştırmalar yapan Avon bilim adamları, Activinol teknolojisini geliştirdi. Activin molekülü’nden ilham alınarak geliştirilen Activinol Teknolojisi, bir anti-aging ürününde ilk kez Anew Reversalist ile kullanıldı.

Çarpıcı sonuçlar
Cildin doğal yenilenme sürecini vaat eden Anew Reversalist, Activinol teknolojisinin sağladığı çarpıcı sonuçlarla kadınları gençleştiriyor. Cildin onarım sürecini hızlandıran Anew Reversalist formülü, kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olurken yenilenen ciltle tazelik hissi yaratıyor. Süper model Yasmin Le Bon’un da yer aldığı bir kampanyayla Ekim ayından itibaren tüketiciyle buluşacak ürünler, Avon tarafından serum ve gece kremi seçenekleriyle bayanların tercihine sunulacak.

Yapılan çalışmalarda, 3 gün süresince Anew Reversalist Gece Kremi kullanan panelistlerin %73’ü ciltlerinin yeni doğmuş bir görünüm ve hisse kavuştuğunu belirtti. 4 haftalık düzenli kullanım sonrasında ise, ince çizgiler ve renk bozukluklarının görünümü önemli ölçüde azalırken, ciltteki sıkılaşma hissi arttı.

ANEW Reversalist Serum’u kullanan panelistlerin %75’i ise ilk gecenin ardından kendilerini yepyeni bir cilde kavuşmuş gibi hissettiklerini belirtti. 2 haftalık düzenli kullanımın ardından ise, kırışıklıklar önemli ölçüde azaldı. Renk bozuklukları %100’e varan oranlarda ortadan kalkarken, ciltteki sıkılık hissi farkedilir ölçüde arttı. Panelistlerin %80’i ise, 4 haftalık düzenli kullanım ile ciltlerinin önemli ölçüde genç göründüğünü belirtti.