Ebru Gündeş hem sesi hem de görüntüsü ile dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. 7 adımda Ebru Gündeş makyajı nasıl yapılır? makalemizde bu sanatçının uyguladığı makyajı aşamalarla anlattık.

1.Adım
“Face and body” marka fondöteni alnınıza, çenenize ve yanaklarınıza uygulayın, fırça yardımı ile fondöteni dağıtın.

2.Adım
“Studio finish concealer” marka, ten rengininizden 1-2 ton koyu renk kapatıcıyı göz altlarına sürün ve yüzünüzde gerekli gördüğünüz, gizlenmesini istediğiniz yerlere uygulayın.

3.Adım
“mac medium deep powder”marka pudrayı cildinize sürün, böylece makyajı sabitleyip, kalıcı hale getirmiş olun. Bu pudra ile yanaklarınızı içeri çektiğinizde oluşan boşlukları, geniş ise alın boşlukları ve çene kemiği altı, boyununuzu gölgelendirin. Aynı pudra ile göz kapağı çukuru ve göz altı kirpik dibini de gölgeleyin. Yani “mac medium deep powder” gözde de kullanın, far yerine bu pudra ile Ebru Gündeş göz makyajını yapın.  Ayrıca elinizde olan kahve göz farlarından kullanarak biraz daha belirgin bir görüntü verebilirsiniz.

4.Adım
“soft and gentle mac” marka ışıltılı pudrayı hem şakaklara ve dudak üzerine hem de göz uçlarına yani gözün bitiş yerlerine sürüp, ışıltı verin.

5.Adım
Dolgunlaştırıcı ve uzatıcı özellikte bir rimeli kirpiklere sürün.

6.Adım
Hafif şeftali ve pembe tonlarında allık ile elmacık kemiklerinin üzerini boyayın.

7.Adım
Son olarak Ebru Gündeş ruju için kate moss 107 veya Chanel rouge coco noir kullanıp Ebru’nun sıkça tercih ettiği bordo ruj rengini yakalayabilirsiniz.

Ebru Gündeş makyajı için kullandığımız ürünler (bu markaları kullanmanız şart değil, aynı renkte başka markalar kullanabilirsiniz)
“Face and body” marka fondöten
“Studio finish concealer” kapatıcı
“mac medium deep powder” pudra
“soft and gentle mac” ışıltılı pudra
kate moss 107 veya Chanel rouge coco noir

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.