Aloe vera jel ve limon suyu güzellik için eşi bulunmaz iki doğal maddedir. Aleo vera ile saç ve cilt maskesi tarifimizde vereceğimiz maskenin o kadar çok faydası var ki say say bitmiyor.
Yüzünüzdeki siyah noktalardan ve lekelerden kurtulmanız için çok etkilidirler. Akne ve akne izlerini de yok etmekte de kullanılabilirler.Saçlarınız için kullandığınızda onları besler, aşırı yağlanmalarını önler, kepeği ortadan kaldırır, saçların dökülmesini engelleyip, hızla uzamalarını sağlarlar.

Evde aloe vera bitkisi yoksa, aloe vera jel olarakta satın alabilirsiniz.
Bunu limon suyu ile karıştırdığınızda, en pahalı kozmetik ürününden daha etkili sonuçlar verecektir.
İhtiyacınız olacak şeyler:
2 aloe vera yaprağı
Yarım limon
3 kase
Bir keskin bıçak
Bir meyve suyu sıkacağı
bir blender

Aloe vera bitkisinden 2 parça kesin. Bunları yıkayın.
Bitkinin her iki tarafında olan tırtıklı kısımlarını kesin.
Yaprakları uzunlamasına ikiye yarın. İçindeki Aloe vera jeli göreceksiniz. Dikkatle yapraklarından aloe vera jeli ayırın. İsterseniz resimde görüldüğü gibi uzunlamasına değilde küp küp kesipte doğrayabilirsiniz böyle jeli çıkarmanız daha kolay olur.
Yapılışına gelince,
Bir kase içine jeli yerleştirin.
Yarım limonun suyunu sıkın. Jelle bu suyu karıştırıp blenderdan geçirin.
İşte saç ve cilt için doğal maskeniz hazırdır.
Saçınıza ve saç diplerinize uygulayıp, 20 dakika bırakın, daha sonra ise durulayın.Yüz maskesi olarak kullanmak isterseniz şayet, temiz cildinize bu sıvı karışımı uygulayın, 10-15 dakika sonra yüzünüzü yıkayın.
Saçınıza sık limon suyu kullanmak saçınızın rengini açabilir. Bu yüzden limon suyu yerine bal kullanın. Bal ve aloe vera jel kombinasyonu da saç ve cilt için mükemmel güzellik ürünleridir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_1 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_2 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_3 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_4 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_5 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_6 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_7 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_8 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_9 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_10 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_11 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_12 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_13 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_14 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_15 aloe_vera_ile_sac_ve_cilt_maskesi_16